Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Játékfesztivál - gyere játszani

A nagy sikerre való tekintettel újra egész napos játékfesztivál kerül megrendezésre december 3-án, vasárnap, 10 és 18 óra között a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban 5-99 éves játékosok számára.

Társasozz a Mikulás Tanoncokkal!

5 éves kortól várunk minden játszani vágyó gyereket, felnőttet, kicsit és nagyot, tehát nem csak gyerekjátékok lesznek, hanem felnőtteknek való komoly társasjátékok is.

Ha ott voltál velünk október 7-én a Játékfesztiválon, akkor azért gyere, hogy folytasd a játékot és kipróbáld, amit akkor nem volt időd.
Ha nem tudtál eljönni, akkor pedig itt az idő kipróbálni új és érdekes társasjátékokat olyanokkal, akik szeretnek játszani és játszva tanítani!

asztali játékokTöbb mint 50 féle játék: nagyon izgalmas, különleges stratégiai, logikai, nyelvi, kvíz játék, gyerekeknek készségfejlesztő, építő játékok és a 80-as 90-es évek retro játékai próbálhatók ki a nap folyamán. A játékok között nemzetközi és magyar játékdíjasok is vannak. A homoludens.hu Egyesület játékmesterei segítenek az asztaloknál a szabályok gyors elsajátításában.

Aki játszik, az nyerhet: kétszer tartunk a nap folyamán ajándéksorsolást.

Szeretnél versenyezni? Akár a helyszínen megismerhetők a játékok szabályai, egy kis gyakorlás után máris indulhat a verseny! Lesz a remek Bioblo építőjáték, aminél csak a fantáziádra van bízva, mit építesz, Vigyáz(z)6! kártyajáték, papírrepülő reptetés (10 féle modellt tanítunk, de a jól bevált saját modelleddel is indulhatsz). Ezek mindegyike vidám játék lesz inkább, nem verseny, mert a cél persze az, hogy jól érezze mindenki magát és sok-sok új játékot próbálhasson ki a nap folyamán.

Aki nem csak játszana, hanem készíteni is szeretne valamit, amit hazavihet, azokat kézműves játékok készítése várja Mátyás Attila segítségével és papírhajtogatást tanulhat Szilágyi Zsuzsától.

Akár hozod a barátaidat, családodat, akár itt szerzel új játszótársakat, biztosak vagyunk abban, hogy jó hangulatban telnek majd az órák. Szeretettel várjuk az 5-99 éves játékosokat!

Ha megtetszett a sok-sok játék és a vidám hangulat, akkor várunk a Játékfesztivál után is a múzeumban, legközelebb december 6-án, 17-20 óra között, a társasjáték klubban.

VERSENY EREDMÉNYEK:

Zsugazsák
1. hely: Soukiassian Aristide
2. hely: Koronghy Marcel
3. hely: Veres Veronika

Vigyáz(z)6!
1. hely: Szalai Zoltán Béla
2. hely: Rák Renáta
3. hely: Eldij Judit

Időpont: 
2017. december 3. 10.00 - 18.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
fesztivál
Részvételi/nevezési díj: 
A rendezvény a múzeumi belépőt megvásárolva ingyenesen látogatható. III. kerületi lakosok számára ingyenes a belépés a múzeumba.
További információ: 

További információk, előzetes jelentkezés a versenyekre a múzeum telefonszámán: 375-6249

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Játékklub a múzeumban
CsatolmányMéret
teli-jatekfesztival-20171203-plakat.pdf501.44 kB