Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.

Itt tudod jelezni a szerkesztők felé a talált programhibák, szöveg elgépeléseket. A hiba beazonosításában sokat segít, ha pontosan leírod, melyik rovatban, hol tapasztaltad.


Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Előfordul, hogy nem érhetők el linkek, mint ezt egy korábbi bejegyzésben is olvashatjuk. Ennek oka lehet, hogy még nem értesültünk az új elérhetőségről, mint pl. Ácsné Dóczi Éva honlapjának esetében. Mostmár az is működik az új elérhetőséggel. Küldjétek továbbra is az ilyen észrevételeket!.
Köszi.


Könnyebb lett ide bejutni, a www.ori-gami.hu tetszik nekem! Az kevésbé, hogy a fényképalbum ABC rendet követ, nem beérkezési sort, nehezebb nekem a böngészés így, s az is kevésbé, hogy a rendezvények sora lefelé újul, nem fölfelé...Persze, aki keres, talál... Szeretnék a MAGAZIN-nal kapcsolatban vitát kezdeményezni. Én rajongó vagyok, nem becsmérlő, s szeretném befolyásolni azokat, akiknek nem tetszik az új magazin...


a személyek között én is ott lehetek, csak a saját oldalamról nem látom magam? nem mintha nagy veszteség lenne, csak kíváncsi vagyok, hogy a többiek ott mi mindent látnak.


mire gondolsz, holl nem látod magad? A saját neved alatti blokkban, a "saját adatok"-nál láthatod a regisztrációs információidat és a személy adatlapod információit is.


Bár tudom, hogyan juthatok oda másképp, kipróbáltam, a SZEMÉLYEK-nél belépve Ácsné Dóczi Éva adatainál a honlapjára lépést, de nem engedett oda a rendszer...Pedig nagyon szép anyag, érdemes megnézni! :)


Azon a címen egyszerűen nem talál honlapot. Félre van gépelve? Megváltozott a helye? Ki tud segíteni?