Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Bekötött szem

A játékosok kiválasztanak maguk közül valakit, akinek bekötik a szemét. Ezután kisorsolnak valakit, anélkül, hogy a bekötött szemű tudná, hogy ki az. Ezután leültetik őket egymással szembe, és a bekötött szeműnek ki kell tapogatnia, hogy ki ül vele szemben. Ha kitalálja, ő felszabadul, a leleplezett pedig az ő helyére kerül, és az ő szemét kötik be. Ha viszont nem találja ki, akkor valami "szivatás"-t kell kitalálni a hibázónak.

Változat:

Ez főleg más játékok számára párok alkotásában, ill. fiúk-lányok összeboronálásában lehet hasznos, vagy csak a röhögőgörcs előidézése céljából.

Ilyenkor a kitaláló és a kitalálandó személy lehetőleg mindig ellenkező nemű legyen, és a kitalálónak nem tapogatnia kell az "áldozatot", hanem addig puszilgatnia, amíg ki nem találja, hogy ki az, vagy amíg az idő lejár. Hibázás esetén a hibázó és az "áldozat" lesz egy pár, "hogy jobban megismerjék egymást, és legközelebb kitalálják". Ilyenkor nekik TILOS elengedni egymás kezét, és csak egymás ölébe ülhetnek, amíg a játék tart. (Közkívánatra esetleg tovább is.) Plusz dolgok is kitalálhatók nekik, pl: Csak összeölelkezve közlekedhetnek, esetleg egymás mögé kell állniuk, és a játékvezető összekötözi őket, hogy csak együtt mozoghassanak, percenként meg kell csókolniuk egymást, stb. Ezeknek a lehetőségeknek már csak a fantáziátok szabhat határt ...

Játékkategória: 
társasági játék
Beküldő: 
emese
Játékosok viszonya: 
játék a játékért
Társasági játékok csoport: 
érzékelés
Aktivitás: 
aktív
Játék helyszíne: 
bárhol
Szabályok bonyolultsága: 
könnyű
Életkor min.: 
10
Játékidő: 
10
Létszám: 
24