Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Játékok a családi társasjáték klubban

Új játék a klubban: Inquizitor
A sokszor eljövő játékostársak egyre jobban megismerik egymást. Úgy gondoltuk, érdemes már egymással valamilyen kvízjátékot is kipróbálni. Nem csak szokvány kérdés-felelet feladatok vannak ebben a játékban, hanem hiányzó betűket is kell címekhez találni, tartalomjegyzékből mű címre rájönni.
A játékot a Piatnik Budapest Kft. ajánlotta fel a klub számára.

Ki kellene találni azt is, nyáron milyen rendszerességgel legyen klub, ez persze attól függ, tudnak-e jönni játékosaink.

Nyerteseink
Néhány hónappal ezelőtt játékot indítottunk: aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy kártyajátékot (5 féle közül lehet választani). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést!

A klubról

- Ha kellemes társaságban családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel szeretnél társasjátékozni, vagy új játékpartnerre szeretnél szert tenni, vagy csak nem akarsz egyedül otthon maradni,

- Ha nincs ötleted, milyen játéknak örülnének szeretteid, és kipróbálnád mielőtt megveszed ...,

- Ha elmúltál 6 éves, de még nem múltál el 99,

Akkor gyere el hozzánk néhány kellemes órát eltölteni, játszunk, beszélgetünk, és jól érezzük magunkat Budapesten, az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban kéthetente pénteken 18-21 óráig!

Gyors (15-30 perc) játékmenetek, gyerekekkel is játszható játékok. Persze viszünk kétszemélyes társasokat és egyszemélyes logikai játékokat is.

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani. A korábbi klub ismertetőknél olvashatók, milyen játékaink vannak.


A klub a homoludens.hu Egyesület és az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2011. június 10. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

A klubban Kata és Csaba vehette át a kártyajáték ajándékot. Rendkívül ügyes stratégiájuk volt: igaz ugyan, hogy csak 3-szor jöttek, de a 2. és 3. alkalommal hoztam magukkal új játékosokat is, így extra pontokhoz jutottak és máris övék lett az ajándék!
Kata ráadásul hozott ismét sütit, ami nem kötelező a klubban, de nagyon finom, köszönjük :-)