Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Játékok a családi társasjáték klubban

Új játék a klubban: Inquizitor
A sokszor eljövő játékostársak egyre jobban megismerik egymást. Úgy gondoltuk, érdemes már egymással valamilyen kvízjátékot is kipróbálni. Nem csak szokvány kérdés-felelet feladatok vannak ebben a játékban, hanem hiányzó betűket is kell címekhez találni, tartalomjegyzékből mű címre rájönni.
Kimaradt múlt héten a kipróbálása, de majd most!
A játékot a Piatnik Budapest Kft. ajánlotta fel a klub számára.

Tervezgetjük a nyarat, júniusban 24-én még biztosan leszünk. Ha kellő számú érdeklődő van, akkor szívesen tartunk júliusban is játékklubot, de ha elutaztok, nyaraltok, akkor inkább mi is :-)
Szóval kérünk egy gyors visszajelzést az info@homoludens.hu címre, hogy várhatóan jönnétek-e (és mennyien):
- július 8-án
- július 22-én.

Játék ajándékokért
Néhány hónappal ezelőtt játékot indítottunk: aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy kártyajátékot (5 féle közül lehet választani). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést!

A klubról

- Ha kellemes társaságban családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel szeretnél társasjátékozni, vagy új játékpartnerre szeretnél szert tenni, vagy csak nem akarsz egyedül otthon maradni,

- Ha nincs ötleted, milyen játéknak örülnének szeretteid, és kipróbálnád mielőtt megveszed ...,

- Ha elmúltál 6 éves, de még nem múltál el 99,

Akkor gyere el hozzánk néhány kellemes órát eltölteni, játszunk, beszélgetünk, és jól érezzük magunkat Budapesten, az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban kéthetente pénteken 18-21 óráig!

Gyors (15-30 perc) játékmenetek, gyerekekkel is játszható játékok. Persze viszünk kétszemélyes társasokat és egyszemélyes logikai játékokat is.

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani. A korábbi klub ismertetőknél olvashatók, milyen játékaink vannak.


A klub a homoludens.hu Egyesület és az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2011. június 24. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Ma Ibolyának jött össze az 5 pont és így elvihette az általa kiválasztott ajándék kártyapaklit. Két hét múlva Marcinak gyűlik össze az 5 pontja - ő a cél gyors elérése érdekében az édesanyját is elhozta pénteken, hogy extra ponthoz jusson :-)


Nagyon jó hangulatú volt a klub, 20-an voltunk összesen, a legtöbben az elejétől a végéig ott voltak. Kipróbáltuk (kipróbálták, mert nekem nem jött össze) a Strategót. Hatan az Inquizitor című kvízjátékkal játszottunk, időnként csapatosulva. Úgy döntöttünk, hogy két hét múlva lesz klub, mert összejött annyi jelentkező előzetesen, úgyhogy szeretettel várunk mindenkit!