Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Játékok a családi társasjáték klubban

Új játék a klubban: Callisto
A Callisto egy izgalmas és szórakoztató logikai társasjáték. Egyszerű szabályokkal ideális a család minden tagjának. A játékban a játékosok célja, hogy minél több játékkövet lehelyezzenek a játékfelületre. A játékköveknek a játékfelületen legalább egy oldallal érintkezniük kell. A játékosok tervszerű és taktikus lehelyezésekkel saját területüket bővítik és blokkolhatják egymást a játékban.
A játékot a Piatnik Budapest Kft. ajánlotta fel a klub számára.

Tervezgetjük a nyarat, a júniusi 2. klub alkalommal döntöttük el, hogy július 8-án még biztosan leszünk. Ha kellő számú érdeklődő van, akkor szívesen tartunk július 22-én is játékklubot, de ha elutaztok, nyaraltok, akkor inkább mi is :-)
Szóval kérünk egy gyors visszajelzést az info@homoludens.hu címre, hogy várhatóan jönnétek-e (és mennyien) július 22-én.

Játék ajándékokért
Néhány hónappal ezelőtt játékot indítottunk: aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy kártyajátékot (5 féle közül lehet választani). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést!

A klubról

- Ha kellemes társaságban családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel szeretnél társasjátékozni, vagy új játékpartnerre szeretnél szert tenni, vagy csak nem akarsz egyedül otthon maradni,

- Ha nincs ötleted, milyen játéknak örülnének szeretteid, és kipróbálnád mielőtt megveszed ...,

- Ha elmúltál 6 éves, de még nem múltál el 99,

Akkor gyere el hozzánk néhány kellemes órát eltölteni, játszunk, beszélgetünk, és jól érezzük magunkat Budapesten, az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban kéthetente pénteken 18-21 óráig!

Gyors (15-30 perc) játékmenetek, gyerekekkel is játszható játékok. Persze viszünk kétszemélyes társasokat és egyszemélyes logikai játékokat is.

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani. A korábbi klub ismertetőknél olvashatók, milyen játékaink vannak.


A klub a homoludens.hu Egyesület és az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2011. július 8. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

15-en voltunk a klubban. Kipróbáltuk a Callistót, érdekes területfoglalós játék. Népszerűvé vált a Stratego, bár csak a rövid változatával játszottak az érdeklődők. Marci összegyűjtötte az 5 pontot (4x volt és 1x új játékost hozott), így hazavihette az általa választott Vigyázz6 kártyajátékot.
A klubba járók közötti közvélemény kutatásunk szerint két hét múlva alig néhányan tudnának jönni, így NEM tartunk klubot, mehet mindenki nyaralni. Szeptember 9-én leszünk legközelebb.