Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játékunk: Blanko
Szójáték 7 éves kortól. A játék célja: a legtöbb pontot összegyűjteni a játéktáblára letett szavakból. A letett szavakat át is lehet alakítani, sőt, a Balko mezőkre lépve speciális feladatokat kell megoldani.

Wizards házibajnokság
A Wizards a franciakártyával játszott Rikiki felturbózott változata, több pontot lehet kapni ütésvállalásért és két speciális kártyát is tartalmaz. Az október elején tartandó országos versenyre két főt nevezhetünk a klubból, a klubfoglalkozáson derül ki, kik a legjobbak. Ha csak most fogsz megismerkedni a játékkal, az sem baj, bajnokság nélkül is élvezetes játék :-)

Játék ajándékokért
2011-ben játékot indítottunk: aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy kártyajátékot (Kecskefogó, Wizard). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Új, 4 személyes memória játékot is lehet hazavinni (Zozzle), 4 féléből választhatsz! Amíg a készlet tart!

Időpontok
Kéthetente, péntekenként vagyunk, augusztus 31-én kezdtük a 2012-es őszi idényt, tehát ha fúj, ha esik, (ha jó idő van, akkor is) kéthetente megtalálsz minket a Klubban!

A klubról
- Ha kellemes társaságban családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel szeretnél társasjátékozni, vagy új játékpartnerre szeretnél szert tenni, vagy csak nem akarsz egyedül otthon maradni,
- Ha nincs ötleted, milyen játéknak örülnének szeretteid, és kipróbálnád mielőtt megveszed ...,
- Ha elmúltál 6 éves, de még nem múltál el 99,
Akkor gyere el hozzánk néhány kellemes órát eltölteni, játszunk, beszélgetünk, és jól érezzük magunkat Budapesten, az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban kéthetente pénteken 18-21 óráig!

Gyors (15-30 perc) játékmenetek, gyerekekkel is játszható játékok. Persze viszünk kétszemélyes társasokat és egyszemélyes logikai játékokat is.

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani. A korábbi klub ismertetőknél olvashatók, milyen játékaink vannak.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2012. szeptember 28. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Megtartottuk a Wizards házibajnokságot. A legfiatalabb játékosok, Olivér (6 éves) volt, utána Petra (12 éves), kiválóan játszottak mindketten, Petra 3. helyezett lett. Két fő képviselhette a klubot az országos versenyen: Antal és Ákos lett az első és második helyezett. Sajnos Antal nem tudott résztvenni a szombati országos bajnokságon, így Eszter "ugrott be" tartalékosként. Újabb 4 olyan játékost köszönthettünk a klubban, akik korábban még nem látogattak el hozzánk. Zsuzsáék kipróbálták a klub új játékát, a "Blanko"-t. Olyasmi, mint a Scrabble és a Betűtorony keveréke, de még vannak benne különleges plusz feladatok, így élvezetes, új játék született. Tehát most már van betűjátékunk is klubban!


A Wizards országos verseny 2012. október 6-án, szombaton 9-től délután 3-ig tartott a versenyt szervező PIATNIK Magyarország Kft. bemutatótermében. Eszter és Ákos kiválóan küzdött, de végül egyikük sem jutott tovább az európai fordulóba. Gratulálunk nekik!
A résztvevők a versen végén társasjátékot és kártyajátékokat kaptak ajándékul. Jövőre is lesz verseny, mindenki edzhet addig!