Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Különleges alkalom
- közös csapatjátékok kicsiknek-nagyoknak
- meglepetés műsor a klubtagoktól a klubtagoknak (bármilyen mutatványt tudsz, írj az info@homoludens.hu címre)
- minden társasjátékot viszünk
- minden 14 év alatti gyereknek ajándékot adunk
- 3 játékot kisorsolunk a klubban jelenlevők között
Van megunt társasjátékod? Ajándékozd a klubnak!

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Kecskefogó, Wizard, Zozzle, TOP Trumpf). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Fotóalbum a rendezvényről

Időpont: 
2013. február 15. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

A falakra sztereogrammokat, optikai illúziós képeket tettünk fel, Zsuzsi pedig elhozta azt az általa, origami virágokból készült homoludens.hu feliratot, ami a Civil Napon is nagy sikert aratott - a tükör tetejére került a teremben.
És csak gyűltek, gyűltek a játékosok, az este folyamán 54-en fordultak meg nálunk, teljesen megtelt a terem és a közlekedő folyosó.
A műsorszámok 3/4 8 tájtól, laza sorozatként követték egymást. Először Roni xilofonon adott elő egy számot, ő volt az egyedüli gyerek, aki vállalt fellépést, külön köszönjük neki.
Aztán a gyerekek Attila segítségével bemutathatták egy érdekes botos-köteles játékkal, hogy erősebbek a felnőtteknél :-)
Barna kiváló gitárosként akusztikus gitárján játszott virtuóz számokat a felnőtt hallgatóság örömére.
Ákos kvízkérdéseket állított össze a társasjáték klub történetéről és játékelemeket kellett még felismernie a közönségnek, hogy mely játékokból valók. A jutalom a helyesen válaszolóknak cukorka volt (jó sokat sikerült kiosztanunk).
Ezután a vállalkozó kedvű gyerekekkel és felnőttekkel kimentünk az épület elé, a többiek az emeleti ablakból figyeltek bennünket. Először Dodó égő ördögbotokkal zsonglőrködött, azután csillagszóróztak a gyerekek, majd mécsesekből kiraktuk az 50-es számot és meggyújtottuk a mécseseket.
Minden 14 éven aluli gyerek ajándékot kapott a klubtól: plüss és műanyag figurákat.
Fél 9 tájban sorsoltunk: mindenki, aki eljött a klubba, kapott egy sorsjegyet érkezésekor, 3 szerencsés nyertes nevét pedig kihúztuk, akik játékokat kaptak ajándékul (Zozzle, Wizard, TOP Trumpf).
A klub ideje alatt projektoron folyamatosan, váltva kivetítettük az elmúlt 2 év társasjátékos rendezvényeinek közel 900 fényképét, amelyek már az Internet Játékházban az albumok között megtalálhatók Dia jóvoltából és a Facebook oldalunkon is fenn vannak Kitti közreműködésének hála). Ha már ott volt a projektor, akkor a gyerekek árnyjátékozhattak is a segítségével.
A sok program alatt, aki inkább társasozni szeretett volna, az megtehette: minden játékot elhoztunk, amije csak a klubnak van, egy nagy asztalt telepakoltunk velük.
6 játékosnak gyűlt össze az 5 pontja, ami azt jelentette, hogy 5. alkalommal jöttek el a klubba, és akik így megkapták az ajándék játékokat.
Köszönetet szeretnék még mondani a műsorban közreműködőkön kívül a családomnak is: Petrának, aki az este folyamán a tombolajegyek elkészítésében, kiosztásában, a sorsolásban segített, Daninak, aki cipekedett, fotózott és videózott, és Eszternek, aki a háttérből segítette az előkészületeket és a rendezvény megvalósítását.
Azt előre megmondom, hogy legközelebb két év múlva, a 100. játékklubban lesz hasonlóan nagyszabású rendezvény, de azt is ígérhetem, hogy bármelyik alkalommal látogattok el a klubba, egy vidám, kreatív csapatot találtok, akik szívesen látnak minden új és régi érdeklődőt!