Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játék a klubban: Hive
Bogaras vagy? Most biztos az leszel! A két játékos különböző bogarakból álló csapatokat vezet, mindegyik bogár másféleképpen lép. Természetesen a cél a másik csapatának legyőzése.
10 éves kortól, 2 játékos részvételével.

Játék ajándékokért
2011-ben játékot indítottunk: aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot. A választék jelenleg: Kecskefogó, Wizards, Zozzle, TOP Trumps kártyajátékok (Védett tengeri állatok, futballsztárok, Star Wars űrhajók). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2013. január 18. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

A hóhelyzet bekavart, mire letakarítottam otthon a járdát és az autót, nagyon elment az idő, sajnos vagy 10 percet késve érkeztem a klubba. Gondoltam nem számít, a havazás miatt biztos alig leszünk. Nos kb. 15-es vártak már a klubban, az asztalok, székek elrendezve (ezúton is bocsánatot kérek mindegyiküktől). Eléggé kiéhezhettek a várakozás közben, mert ahogy letettük a dobozokat a teremben, rávetették magukat és villámgyorsan szétválogatták, ki-mivel akar játszani és máris betelítették a termet.
Végül 42-en jöttünk össze, a terem előtti folyosót is végig asztalok, székek borították. Dominikának és Kati néninek gyűlt össze az 5 pontja, így megkaphatták a klub ajándékát, Wizard-ot és Zozzle-t.
Anna és Kati néni kipróbálta a klub új játékát, a Hive tetszett nekik és és azoknak is, akiknek utána elmagyarázták a szabályait. Szerintem olyan jó, hogy betesszük az állandó játékok közé.