Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játék a klubban: Részecskés kártyajáték
A 4 féle kártyajáték segítségével szórakozva ismerheted meg a Standard Modell néhány alapfogalmát. Gyerekektől fizikusokig mindenkinek ajánlható! A játékot az egyik fejlesztője, Csörgő Judit mutatja be a klubban 18.30-tól.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Kecskefogó, Wizard, Zozzle, TOP Trumpf). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2013. február 1. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Csörgő Judit és Török Csaba, a Részecskés kártyajáték feltalálói már 6-ra megérkeztek, és csak 8 után volt idejük körbenézni a klubban, addig folyamatosan voltak érdeklődő gyerekek és felnőttek, akiknek bemutatták a játékot. Izgalmas volt látni, hogy egy játék alapszabályokkal 6-8 éves gyerekek számára ugyanúgy jó szórakozás, mint más szabályokkal felnőttek számára.
Kicsit átalakítottuk a játszás helyeket: a teremben a csendet, nyugit igénylő játékok kerültek az asztalokra, az előtérben pedig mehetett a csengő-bongó Halli Galli, az óriás Csupa csupasz tyúkeszű és más zörgő, csörgő játékok.