Családi Játék NAP

Még ennyit kell aludni:

Családi Játék NAP

Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.

Családi Játék NAP 05.31.
150 társasjáték, 35 játékasztal, 7 verseny, 80.000Ft-nyi társasjáték egy sulinak, játékkészítés, origami, ... Regisztrálj előre a versenyekre, hogy biztosítsd a helyed!

Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játék a klubban: Részecskés kártyajáték
A 4 féle kártyajáték segítségével szórakozva ismerheted meg a Standard Modell néhány alapfogalmát. Gyerekektől fizikusokig mindenkinek ajánlható! A játékot az egyik fejlesztője, Csörgő Judit mutatja be a klubban 18.30-tól.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Kecskefogó, Wizard, Zozzle, TOP Trumpf). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2013. február 1. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Csörgő Judit és Török Csaba, a Részecskés kártyajáték feltalálói már 6-ra megérkeztek, és csak 8 után volt idejük körbenézni a klubban, addig folyamatosan voltak érdeklődő gyerekek és felnőttek, akiknek bemutatták a játékot. Izgalmas volt látni, hogy egy játék alapszabályokkal 6-8 éves gyerekek számára ugyanúgy jó szórakozás, mint más szabályokkal felnőttek számára.
Kicsit átalakítottuk a játszás helyeket: a teremben a csendet, nyugit igénylő játékok kerültek az asztalokra, az előtérben pedig mehetett a csengő-bongó Halli Galli, az óriás Csupa csupasz tyúkeszű és más zörgő, csörgő játékok.