Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

A 2013-as év utolsó klubjában kipakoljuk az év legsikeresebb játékait. Remélhetőleg eljön majd' minden segítőnk, önkéntesünk - meg lehet ismerkedni velük, lehet csatlakozni hozzájuk/hozzánk! Karácsonyi meglepetés kizárólag azoknak, akik szeretnek ajándékot kapni!

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2013. december 20. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Az ünnepi készülődés ellenére 25-en eljöttek a klubba. Megint minden játékot előszedtünk.
Az este az ajándékozás jegyében telt. Ajándékokat kapott a klub: Marci és Attila egy Jungle Speed játékot ajánlott fel saját otthoni játékaik közül a klub számára, Dodó pedig egy Four-in-a-row (négyet egy sorba) nevű ünnepi, szívecskés formájú lyukakkal ellátott játékot hozott Angliából. Zsuzsa egy saját, szív alakú hajtogatását (és kis csokit benne) hozta a játékosoknak. Köszönjük! Én a homoludens.hu Egyesület díszokleveleit adtam át segítőinknek, önkénteseinknek, akik rendezvényeken, a honlapunk feltöltésében, vagy játékötleteikkel járultak hozzá 2013-ban, hogy minél jobb legyen a klub, minél többen megismerjenek bennünket. A legtöbbet segítők az oklevél mellé sztereogrammokat is kaptak. A gyerekek egy doboznyi apró játékból válogathattak maguknak ajándékokat. Azért, hogy a klub társasjátékai ne szomorkodjanak a dobozokban az ünnepek alatt, a segítőink a klub végén hazavihettek belőlük játszani Karácsonyra vagy a szilveszteri bulira (khm. kérjük visszahozni 3-án).
Ezúton is köszönöm mindenkinek az egész éves közreműködését, remélem mind segítőink, mind a klub játékosainak létszáma 2014-ben is növekedni fog.