Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.

Sokféle kártyajátékunk gyűlt össze az elmúlt években, újra elővesszük mindet.Többek között: Keltis, Aranyásók, Vigyázz(6), Wizard, Kecskefogó, Dragons, Részecskés kártyajáték, LogiCard, TOP Trumpf (Veszélyeztetett tengeri állatok, Futballsztárok, Star Wars űrhajók), Baobab, Kang-a-roo, Halli Galli Extreme, Bang, Swish, Regatta, Wasabi, Ki vagyok én Meseországban?, Dixit, Az érzelmek birodalma, Relativity, 1000 kilométer, Tricky Double, Alles ist Eimer, Fette Fünfzehn, Die Erbtante, Herzlos, Hanabi, Oscar.

Jó idő esetén a kertben kezdünk és visszük a nyáron fejlesztett, barkácsolt egyedi játékainkat: Kukoricazsák dobáló, Létragolf, Korongdobó, Várvédelem, Királyszöktetés és az új csapatjátékunkat, a Kubb játékot.

Ha szeretnél más játékkal is játszani, kérlek jelezd legkésőbb péntek 12.00-ig az elérhetőségeinken, hogy bepakoljuk az autóba.

Új játékunk - Csaló molyok
Kötelező csalni a játékosoknak - rejtsd el pl. az ingujjadba!

Kártyalap hajító verseny
Gyerek és felnőtt kategóriában. 18.30-kor kezdődik.

Wizard háziverseny 2. forduló
A kártyaverseny 18.30-kor kezdődik.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, Kecskefogó, TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a felajánlott készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2014. szeptember 12. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub