Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat

A kerület civil szervezetei börze keretében standokon és kiállításon keresztül mutatják be a lakosság részére tevékenységüket, a civil téren játékokkal és tanulási feladatokkal várják a látogatókat, de bemutatkoznak hagyományos kerületi kismesterségek is. A szervezetek biztosítanak ingyenes egészségügyi és tanácsadási szolgáltatásokat, művészeti csoportjaik pedig a gálán lépnek fel. A szakmai fórumon a forrásteremtésről és a Civil Licitről lesz szó.

A homoludens.hu Egyesület hagyományosan megjelenik a Civil Börzén 10 és 15 óra között. A földszinten leszünk, az aula büfé felőli részén lesz a standunk.

Megkaptuk továbbá "hagyományosan" a színházteremből leválasztott teljes kistermet. Kreativitásfejlesztő játékokat viszünk, hajtogatást tanítunk és a Családi Társasjáték Klub kínálatából mutatunk be sok érdekes játékot. A 2014-es nyári rendezvényekre fejlesztett játékokat is elvisszük.

Kihelyezett Családi Társasjáték Klubot tartunk, aki jön, az megkezdheti vagy folytathatja a pontgyűjtést az ajándék játékokért!

2011-ben, 2012-ben, 2013-ban és 2014-ben is egyesületünk nyerte a rendezvényen a legszebb stand díját, idén is különleges dekorációkkal készülünk.

15 óra után színpadi gálaműsort tekinthet meg a közönség.

Szervező: A Budapest Főváros XIII. Kerületének Polgármesteri Hivatala és a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Kulturális Divízió

Időpont: 
2015. január 31. 10.00 - 15.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Rendezvény jellege: 
kiállítás
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
XIII. Kerületi Civil Szervezetek Napja
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

13 fős csapattal indultunk neki a rendezvénynek, közülük 5 közösségi szolgálatos középiskolás. Miénk volt a teljes Gyémánt3 terem: ott tanítottuk a társasjátékokat (Evelin, Noémi, Tamás, Gergő, Ákos, Laci), volt fényképvetítés 2014-es rendezvényeinkről, játékkészítés Attilával. Az oda vezető folyosóra tettünk a Crokinole-t (főleg Donát tanította), és a folyosó Aula felőli végén papírhajtogatást lehetett tanulni Zsuzsától. Dodó és Ibolya találtak az Aulában egy kis üres asztalt - na azt is elfoglaltuk :-) Ja és a Gyémánt3 és Gyémánt 1-2 termek közötti részen az Iránytű Ifjúsági és Mentálhigiénés Alapítvánnyal közös játékunk volt.
Évről évre nagyobb területen tanítjuk és szórakoztatjuk az érdeklődőket, itt az ideje, hogy nagyszabású, önálló rendezvénybe fogjunk (és fogunk is, május 31-én, egész nap!).
Amióta a rendezvényen résztveszünk, mindig mi visszük el a legszebb stand díját. Nem volt ez másképp idén sem! Ennek megvalósításában Zsuzsa és Ibolya vett rész a legnagyobb mértékben, de természetesen mindenki besegített. Az elismerő oklevelet a teljes csapat, együtt vehette át a színpadon. Ja és a 3. helyezett a partnerünk, az Iránytű Alapítvány lett.
Remek volt a hangulat, sokféle játékot kipróbáltunk, mutattunk, egymást is tanítottuk (hiszen senki sem ismeri a klub mind a 150 társasjátékát).
Attila kézműves játékai közül a katapult aratta a legnagyobb sikert.