Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum

Egész délután gyerekprogramokkal, bábelőadással várunk kicsiket és nagyokat.

14.30 és 16.30-kor: Nevesincs – Varga Luca bábelőadása

Nevesincs, a kis indián lány nagy kalandos utazásba kezd, hogy megtalálja a nevét. Mindenkinek testre szabott neve van, csak éppen neki nincs. Nagyon szomorú. Az öreg bölcs indiántól a következő instrukciót kapja: “Mindenkiben él egy virág, abban egy szó rejlik. Találd meg a virágod, megtalálod a neved!”. Így hát barátjával elindulnak megkeresni azt a bizonyos virágot. Az út telis-tele van veszéllyel. Vajon sikerül nekik megtalálni Nevesincs nevét? Az előadáson kiderül!

14.00-18.00 között

Papírbáb készítés – Fedezd fel magadban a kreativitást és készítsd el saját papírbábodat! Nem mozdul a keze, lába? Elő a zsineget és a jancsiszeget!

Ki vagyok én a Játékok Birodalmában? – Ha megnézted az Életünk a játék kiállítást, utána már könnyedén kitalálod a játszótársaid segítségével, hogy melyik játék képét erősítettük rád. Gyere és játssz velünk!

Játékok kipróbálása – Társasjátékok, kártyajátékok, építőjátékok várják, hogy megismerkedj velük. Akár hozod a barátaidat is, akár itt szerzel új játszótársakat, biztosak vagyunk, hogy jó hangulatban telnek majd az órák. A társasjátékok megismerését a homoludens.hu Egyesület játékmesterei segítik.

Használt játékok börzéje – Meguntad vagy kinőtted a játékaidat? Hozd el őket a börzénkre és teremts lehetőséget valaki másnak, hogy ő is feledhetetlen élményeket szerezzen velük! (Asztalfoglalás: Kiss Hajnalka – 1/375-6249, kiss.hajnalka.mkvm@gmail.com)

Időpont: 
2015. október 24. 14.00 - 18.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
Ingyenes