Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Társasünnep

A TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE rendezvény a Nebuló XXI. Alapítvány főszervezésében november 26-27-én, immár 5. alkalommal kerül megrendezésre a Lurdy Házban. A modern családi és felnőtt játékok országos fesztiválja egész hétvégén izgalmas programmal várja a társasjátékozás iránt érdeklődőket: lesznek társasjáték-bemutatók, társasjáték-kölcsönzés: több száz játék helyben kipróbálható, játékoktatások, szabálymagyarázatok szakértő játékmesterektől, karácsonyi játékvásár kedvezményes áron és extra akciókkal, társasjáték-ismereti verseny, a Társasjátékos Olympia döntői, Wizard- és Aranyásók-világbajnokság , dedikálás, helyi versenyek, társasjáték-ismereti verseny, társasjáték-fejlesztőkkel játéktesztelés, Mini Essen: társasjáték-újdonságok a nagyvilágból, társasjátékbörze, és még sok más program. Ez a hétvége élménydús, izgalmas programot kínál az egész családnak.

Természetesen a homoludens.hu Egyesület is részt vesz az ünnepen érdekes és szórakoztató játékokkal.

Drukkoljatok nekünk, mert az Aranyásók és a Wizard Világbajnokságok országos fordulóit is a homoludens.hu tagjai nyerték, így képviselik Magyarországot a VB-n!

Jegyek diákoknak 1000 Ft, felnőtteknek: 1800 Ft.
Elővételben kedvezményes áron, a helyszíni jegyáraknál 20%-kal olcsóbban vásárolhatók itt és a Gémklub-Gondolkodó boltokban.

Időpont: 
2016. november 26. 10.00 - 2016. november 27. 18.00
Helyszín: 
Lurdy Ház
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
börze
Rendezvény jellege: 
fesztivál
CsatolmányMéret
tarsasunnep-2016.jpg416.75 kB