Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Hanamikoji társasjáték

Udvarlás japán módra. Persze a gésák kegyeiért. A Hanamikoji társasjáték, egy gyors, pörgős stratégiai érzéket igénylő kikapcsolódás lehet számodra is, ha eljössz és kipróbálod.

További, tradicionális játékokat is viszünk a klubba a Japán játékok kiállításunkhoz kapcsolódva: Taketombo (bambusz-kopter), Daruma Otoshi (ügyességi ütőjáték), Kendama (ügyességi fajáték).

Minden hónap 1. és 3. szerdáján találkozhatnak egymással a játék, játszás iránt érdeklődő felnőttek és családok. Gyerekeket már 6 éves kortól várunk - számukra sokféle készségfejlesztő játékunk van. Kipróbáljuk a legújabb társasjátékokat, különleges retró játékokat és régi idők játékait is. Sokféle érdekes játékot hozunk: kvíz, nyelvi, stratégiai, logikai, kártyás, dobókockás, rövid és hosszú, mindenféle, ami 6-99 éves korosztályoknak izgalmas, tartalmas időtöltést jelent. Képzett játékmesterek segítenek a szabályok ismertetésében, ajánlanak játékokat, akár be is ülnek hozzátok egy körre játszani.

Ha már vendéglátóipari környezet fogad bennünket, aprósüteménnyel, gyümölccsel, egzotikus teakölteményekkel tesszük egyedivé az estéket.

A játékklub 2017-ben indult a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum és a homoludens.hu Egyesület együttműködésében.

Időpont: 
2018. április 18. 17.00 - 20.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
Belépődíj: 500 Ft/fő vagy 1000 Ft/család.
További információ: 

Kiss Hajnalka 1/375-6249, kiss.hajnalka.mkvm@gmail.com

www.homoludens.hu/japan-jatekok-kiallitas

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Játékklub a múzeumban