Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Bohnanza társasjáték

Kedves klubtagok és társasjáték kedvelő érdeklődők! A járványügyi jelentés pillanatnyi állása szerint, reménykedve abban, hogy az emlegetett második hullám nem söpri el terveinket, újra kezdhetjük vagy folytathatjuk a KSH Könyvtárban sikerrel tartott klubdélutánok sosozatát. Szeretettel várunk!

A járványhelyzetre való tekintettel, a vírusfertőzést megelőző intézkedések mellett kerül megrendezésre a klub. Ezek közül kiemelendő: 1-1,5 méteres távolság tartása, maszk állandó használata, kézfertőtlenítő használata. Tájékoztatásképp szintén fontos, hogy a könyvtárba csak tünetmentesen, hőmérsékletmérést és egy nyilatkozat kitöltését követően lehet belépni.

A Bohnanza kártyajátékban minden játékos babokat ültet, amiket később pénzre vált be, ha elég nagyra nő az ültetvénye. Viszont csak véges számú ültetvényünk van, és a babokat is adott sorrendben kell elültetni. Mit csinál ilyenkor az ember leleményes gyermeke? Természetesen elsefteli a fölösleget, amire a többi játékos közül legalább egy igény tart.

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

A homoludens.hu Egyesülettel együttműködve 2014 novemberében indította el a könyvtár a családi társasjátékklubot felnőttek és 8 évesnél idősebb gyerekek számára. A klub célja, hogy az érdeklődők baráti környezetben próbálhassanak ki új, egyszerűen elsajátítható társasjátékokat.

Időpont: 
2020. október 5. 16.00 - 19.00
Szervező(k): 
KSH Könyvtár
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
KSH Könyvtár
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
KSH Könyvtár Társasjáték Klub