Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Imagenius társasjáték

Az Imagenius társasjátékban egy apró termetű mágus tesz most benneteket próbára, hogy megtudja, mennyire vagytok ügyesek, gyorsak és szemfülesek. Vajon ki fejti meg előbb a talányát? Válasszatok egy feladványlapkát, és találjátok meg az első hozzávalót a varázslathoz a saját gyűjteményetekben. Az útvonalat követve találjátok meg a soron következő alkotóelemet, és kössétek össze a kettőt egy egyenes vonallal. Folytassátok a vonalak húzását, mígnem kirajzolódik a megoldás. Aki előbb megnevezi, hogy mire gondolt a pöttöm varázsló, megnyeri a játékot.

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 500 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékszabályok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

Időpont: 
2021. október 29. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub