Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Gépregény társasjáték

Gépregény társasjáték. Előttünk van a cél, most már csak el kell érni. Következhet a tervezés fázis. Ahhoz, hogy a robotokat mozgásra bírjuk legalább öt parancskártyát kell kijátszanunk, ezt olyan leosztásban tehetjük, ahogy szeretnénk. Mit is jelent ez? Nem kell betartani a körsorrendet, sőt annyi kártyát játszhat ki egy játékos amennyit épp szeretne. Bárcsak ilyen egyszerű lenne, ugyanis egyetlen egy FONTOS szabály van, mégpedig, a kártyákat csak fejjel lefelé helyezhetjük le a kis játszóterünkre.

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

A homoludens.hu Egyesülettel együttműködve 2014 novemberében indította el a könyvtár a családi társasjátékklubot felnőttek és 8 évesnél idősebb gyerekek számára. A klub célja, hogy az érdeklődők baráti környezetben próbálhassanak ki új, egyszerűen elsajátítható társasjátékokat.

Időpont: 
2022. március 7. 16.00 - 19.00
Szervező(k): 
KSH Könyvtár
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
KSH Könyvtár
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
KSH Könyvtár Társasjáték Klub