Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Café társasjáték

Különleges klub vendég:
Sótonyi Sándor játékmester mutatja be a klubban legújabb, sudoku táblán játszható saját fejlesztésű különlegességét.
Azt hitted a sudoku egyszemélyes logikai játék? Eredetileg persze, de Sándor sokféle egyéb játékot talált ki a játéktáblán, amik sokszemélyes társasok is lehetnek. Ez a legújabb sudoku változata nagyszerű fejlesztő eszköz óvodapedagógusoknak és tanítónőknek/tanítóknak. Várjuk tehát pedagógusok résztvételét, akik csoportjukban, osztályukban tanítanák diákjaikat!
További játékok, melyeket érdeklődés esetén bemutat Sándor a klub folyamán: diagonális sudoku, melyben számok helyett kilenc különböző szín van, akár kilenc játékos számára, "Méhecskés" és "Királyos" játékok szintén a sudoku táblán.

Kiemelt társasjáték:

A Caféban játékosok célja, hogy minél sikeresebb kávébirodalmat építsenek ki, ahol a babszemek megtermelésétől a szállítmányozásig felügyelik a folyamatokat, miközben igyekeznek a legeredményesebb láncolatokat kiépíteni és működtetni. Ezt különlegesen felosztott kártyákkal tudják megtenni, amik négyzetrácsos hálóval vannak mezőkre felosztva, és ezek egymásra helyezésével, részben eltakarásával kell a különböző akciókat jelölő ikonokból egy saját láncreakciót felépíteniük.

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 500 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

Időpont: 
2022. október 28. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
CsatolmányMéret
Sudoku társasjátékok85.61 kB