Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Kutyapark társasjáték

A Kutyapark könnyed családi társasjáték cuki kutyusokkal. A játékosok különböző igényű ebeket gyűjtenek, hogy azokat megsétáltatva különféle élményekkel gazdagítsák. Minden forduló négy fázisra oszlik:

1. Befogadási fázis: A játékosok ajánlatokat tesznek kutyusokra, hogy kiket szeretnének a kenneljükbe tenni. A licitálás a játékos hírnevének (győzelmi pontjai) terhére történik. Maximum 2 kutyus szerezhető így.

2. Kiválasztási fázis: A játékosok eldöntik, hogy ebben a fordulóban mely kutyáknak adják a pórázt és viszik magukkal sétálni.

3. Sétáltatási fázis: A játékosok végigjárják a parkot a kutyusokkal, nyersanyagokat gyűjtenek, hírnevet szereznek, és kapcsolatba lépnek a többi sétáltatóval.

4. Hazaérési fázis: A játékosok hírnevet szereznek a sétáltatott kutyákért, és hírnevet veszítenek a kennelükben maradt, sétáltatás nélküli kutyákért.

A játékosoknak gondosan meg kell választaniuk az útvonalakat és a kutyákat, hogy a legtöbb hírnevet szerezzék meg, és bebizonyítsák, hogy ők a legügyesebb sétáltatók mindenki közül. A játék végén a legtöbb hírnévvel rendelkező játékos nyer.

www.youtube.com/watch?v=8zferZqq2aM

Játékkategória: 
társasági játék
Játékosok viszonya: 
csak egy maradhat
Társasági játékok csoport: 
stratégia
Aktivitás: 
mérsékelt
Játék helyszíne: 
szobában
Szabályok bonyolultsága: 
közepes
Életkor min.: 
10
Játékidő: 
60
Létszám min.: 
1
Létszám max.: 
4
CsatolmányMéret
c30360ee5f033bc04a44025d4ee34abf_kutyapark_jatekszabaly_20220325.pdf6.15 MB