Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Hangok a fejemben társasjáték

A Hangok a fejemben társasjátékban Guy-t elfogták börtönrablásért és most a tárgyalásán van éppen. Válassz, hogy az ügyésszel vagy Guy-jal szeretnél e lenni. Az ügyész minden körben kijátszik egy kártyát amin újabbnál-újabb bizonyítékok látnak napvilágot, Guy pedig a fejében motoszkáló hangok alapján próbálja különböző mederbe terelni az eseményeket.

Lépj be Guy fejébe, aki megpróbálta kirabolni az egyik bankot, vagy legyél az ügyész, aki mindezért megpróbálja elítélni. Guy fejében csak úgy kavarognak a gondolatok és különböző hangok, amelyek mind különböző dolgokat mondanak neki. A lényeg ugyanaz el kell érned a rejtett célod.

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

A homoludens.hu Egyesülettel együttműködve 2014 novemberében indította el a könyvtár a családi társasjátékklubot felnőttek és 8 évesnél idősebb gyerekek számára. A klub célja, hogy az érdeklődők baráti környezetben próbálhassanak ki új, egyszerűen elsajátítható társasjátékokat.

Időpont: 
2024. május 13. 16.00 - 19.00
Szervező(k): 
KSH Könyvtár
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
KSH Könyvtár
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
KSH Könyvtár Társasjáték Klub