Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
A Pályázati adatlap csak akkor fog itt megjelenni, ha regisztrálsz és belépsz!
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Szelfi (selfie) fotópályázat

Szelfi (selfie) fotópályázat

A homoludens.hu Egyesület célja, hogy minél többen ismerjék meg a hagyományos társasjátékozás örömét. Ennek elősegítése érdekében pályázatokat hirdet három témakörben:

Pályázat XIII. kerületben élő és/vagy tanuló diákok számára.

Készíts képet a kütyüddel (mobiltelefon, Ipad, Ipod, tablet stb.) vagy digitális fényképezőgépeddel! Miről? Ahogy Te és a barátaid vagy a családod kártyáztok, társasjátékot játszotok. Tetszőleges lehet a megvalósítás: vicces, bulis, mosolyalbum kép. Segíts, hogy mások is kedvet kapjanak a hagyományos társasjátékokhoz!

Pályázat kiírója: homoludens.hu Egyesület
www.homoludens.hu, info@homoludens.hu, 06-30-9346297

Fontos szempontok

 • Számítógépes, elektronikus játékok képeit nem értékeljük.
 • 1 személy maximum 5 képet küldhet be, amik lehetnek külön játszások vagy 1 játszásról készült képsorozat (küldd a legjobb képeidet!).
 • A képek mérete sem képpontban sem fájlméretben nincs megkötve, minél nagyobb, annál szebb lehet a végeredmény. Ügyelj arra, hogy a kép éles legyen!
 • Írd le, hogy mikor, mit és kikkel játszottátok a képen láthatóakat.
 • Kérd a játszópartnereid beleegyezését, hogy a közösen készült fotót beküldhesd, mi pedig közzétehessük azt!

Beküldési határidő: 2016. május 9.

Pályázati kategóriák:

 • 5-8. osztályos tanulók és közösségeik
 • 9-12. osztályos tanulók és közösségeik

Részvételi feltételek

 • Pályázók lehetnek Budapest XIII. kerületi állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező vagy a XIII. kerületben található valamely alapfokú, középfokú oktatási intézményben tanuló diákok.
 • A pályázatra való jelentkezéssel a pályázó elfogadja, hogy a fotókat a homoludens.hu Egyesület a rendezvényein és információs anyagain felhasználhatja, a honlapján (homoludens.hu) közzéteheti, a nyertesek nevét a honlapján közzéteszi.
 • Beküldendő: pályázónként maximálisan 5 kép, hiánytalanul kitöltött elektronikus regisztrációs lap. Beküldhető továbbá tetszőleges egyéb kiegészítő anyag is, szintén elektronikus módon.

A pályázati anyag beküldésének módja

 • Regisztrálj a homoludens.hu honlapon!
 • Regisztráció után ugyanaezen az oldalon megjelenik a Pályázati adatlap, töltsd ki, ott csatolhatod a képeket és egyéb anyagokat is. Figyelem: csak akkor jelenik meg az adatlap, ha már regisztráltál a honlapon!

Értékelés

A pályázati anyagokat a homoludens.hu Egyesület és a Családi Társasjáték Klub tagjaiból összeállított játékszakértő és játékszerető zsűri bírálja el.

Eredményhirdetés

2016. május 29-én a 2. Családi Játék NAP-on, az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban. Kategóriánként a legjobb fotók szerzői ajándékokat kapnak. A legérdekesebb fotókból kiállítást rendezünk a Családi Társasjáték NAP-on és közzétesszük a képeket az Internet Játékház – homoludens.hu honlapon. Amennyiben nem érkezik elegendő számú vagy megfelelő minőségű pályázati anyag, akkor a szervezők fenntartják a jogot, hogy több kategóriát összevonjanak.

Időpont: 
2015. február 12 (Egész nap) - 2015. április 30 (Egész nap)
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
pályázat
Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi Játék Hétvége