Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat

Alapítványunk, mely 2014-ben megalakulásának immár huszonötödik évfordulóját ünnepli, a KPVDSZ Petőfi Sándor Művelődési Ház ("KÁPÉ") közel 20 éves közművelődési munkáját folytatja, melynek kezdetektől fogva támogatója volt.

Tevékenységünket egy belvárosi kis utcában álló, földszintes épületben végezzük. A házhoz tartozó tágas kert – hatalmas, nyáron jótékony árnyékot adó gesztenyefáival – szabadtéri rendezvényeink színtere, de az év bármely szakában kellemes időtöltést, pihenést biztosít.

Térjen be hozzánk! Családias hangulat, nyitott közösségek fogadják mindennapjainkban a hozzánk látogatókat.

Kellemes környezetben ismeretszerzési és alkotási lehetőségeket kínálunk. Tekintse meg galériánkat, mely betekintést nyújt életünkbe!

Javasoljuk, hogy elektronikus levélben, vagy személyesen iratkozzék fel programküldő listánkra, hogy az Önt érdeklő programokról, körökről, felnőtt- és gyermekrendezvényekről tájékoztathassuk!

A kezdetektől vallott elhatározás részünkről, hogy kulturális küldetésünk teljesítése során elsősorban nem a fizetőképes kereslet kiszolgálására fordítunk figyelmet, hanem a jövő-nemzedék fejlődésének érdekében, a hagyományok megőrzését szem előtt tartva, az amatőr művészek munkáit felkarolva végezzük tevékenységünket – a magyar kultúra szolgálatában.

Sok ember elképzelhetetlenül nagy erőfeszítése kell ahhoz, hogy a művészben rejlő „isteni szikra” kipattanjon, látható legyen. A Közösségi Ház a tehetségek, képességek ápolásának, fejlesztésének színtereként is szeretne szolgálni.

Alapítványunk, bár 1989-ben a kereskedelmi, pénzügyi és vendéglátóipari dolgozók közművelődésének támogatására alakult, immár negyed százada területi közművelődési feladatokat lát el.

Várjuk Önt is a közösségi házban!

Pagony Zsuzsa
Alajos Utcai Közművelődési Alapítvány
közművelődési tevékenység vezető

http://auka.hu/

Játékkategória: 
minden terület
Működési mód: 
klubélet
1 százalék: 
Jogosult 1%-ra
Működési terület: 
helyi
Adószám: 
19028190-1-02
Jogállás: 
közhasznú egyesület
Levelezési cím: 
7624 Pécs, Alajos utca 2/2.
Telefonszám: 
+36 72 314 075
Aktivitás (kezdete-vége): 
1989. 01. 01 - 2017. 12. 31

Nincs aktuális rendezvény, amelyet a szervezet rendez.

Nincs olyan rendezvény, amelyen közreműködőként most vagy a közeljövőben részt vesz.

Nincs olyan rendezvény az adatbázisunkban, amit szervezett volna.

Nincs korábbi rendezvény, amelyen közreműködőként részt vett volna.