Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Carcassonne Safari társasjáték

A Carcassonne Safari önálló Carcassonne játék. Az afrikai szavannákon majmok ugrálnak az olajfákon, oroszlánok pihennek a majomkenyérfák árnyékában, és az elefántok nehéz léptei alatt megremeg a táj. Minden körben egy területkártyát teszünk le. Palló összeköttetések, szigetek, tengeröblök és piacok keletkeznek,amelyekre lehelyezhetjük szigetlakóinkat, hogy árukhoz juthassunk. A játékos minden köre végén egy hajót elláthat áruval, hogy pontokat szerezzen. Ha az összes területkártya lehelyezésre került, vagy elfogytak a hajólapkák, a játéknak vége. Összeszámoljuk a hajókon lévő pontokat, és aki a legtöbbet gyűjtötte, az lesz a Déltenger Királya.

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

A homoludens.hu Egyesülettel együttműködve 2014 novemberében indította el a könyvtár a családi társasjátékklubot felnőttek és 8 évesnél idősebb gyerekek számára. A klub célja, hogy az érdeklődők baráti környezetben próbálhassanak ki új, egyszerűen elsajátítható társasjátékokat.

Időpont: 
2020. január 27. 16.00 - 19.00
Szervező(k): 
KSH Könyvtár
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
KSH Könyvtár
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
KSH Könyvtár Társasjáték Klub