Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Gyermek tér

A világjátvány miatt csak most rendezzük meg az első alkalmat, de itt vagyunk.

A Lakóközösségi Napok idei programsorozata a „Sokszínűséggel az élhető környezetünkért” jelmondattal indul, amelyen különböző stílus, műfaj és tevékenység jelenne meg egy rendezvényen belül, ezáltal is igyekeznek a különböző rétegből és korosztályból jelenlevők igényeit kielégíteni. A sátrakban és a szabadtéren szerepet kap a klímaváltozás és a környezet védelem is, amit a közönséggel használati tárgyakon keresztül interaktív módon bekapcsolnak az egyes tevékenységekbe. Lesz játékos környezetvédelem, kreatív újrahasznosítás, Gazdálkodj a vízzel! Eco Game, Cardline környezetvédelmi társasjáték, kézműves workshopok termékeinek „vándorkiállítása”. Az „Érzékszervünk világa” feladatokon, aktivitásokon keresztül teszi érzékelhetővé a hallást, látást, tapintást, ízlelést, szaglást.

A rendezvényen a homoludens.hu Egyesület is aktívan részt vesz. Környezetvédelmi játékaink: Hol a helye a felesleges dolgoknak? – játékos hulladék szelektálás – szeméthorgászat – Mivel egészítenéd ki környezetedet? – helyszíni tervezés rajzolással, színezéssel, a munkák kiállítása.

A színpadon helyet adunk környezetvédelmi bábjátéknak, színvonalas népi, könnyűzenei, musical irányzatot képviselő fellépőknek, modern tánccsoportoknak, a kerületi nemzetiségi művészeti csoportoknak. A Lakóközösségi Napok minden helyszínének programját rock and roll, jazz/ragtime, klezmer, könnyedebb rockzenét játszó együttesek élőzenei műsora zárja.

Időpont: 
2020. július 16. 15.00 - 19.00
Helyszín: 
Gyermek tér
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
Ingyenes rendezvény
További információ: 

Információ: Szalkai Lajos +36 30 453 4264, szalkailajos@kult13.hu

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Lakóközösségi Napok