Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Gyermek tér

A Lakóközösségi Napok programsorozatának ezen helyszínén gyereknapi hangulatban várjuk a kicsiket, nagyokat és a családokat, a teljesített feladatokért pontokat és kisebb ajándékokat is lehet nyerni.

A homoludens.hu Egyesület kulturális séta formájában segít abban, hogy környezeted hírességeiről, intézmények névadóiról, szobrok készítőjéről többet tudj, és ha kellő tudással rendelkezel, kis ajándékot is kaphass.
Ezen kívül egyesületünk szórakoztató módon ismertet meg a környezetvédelmi problémákkal és megoldásokkal kvízjáték, rajz és mágneses játékainkkal.

A Gyermek sarok állatos szélforgó készítésre, csillámtetoválásra, óriásjátékokra, lufira , bábozásra és ugrálóiskolára várja az odaérkezőket, a környezet- és klímavédelem keretében újra hasznosítással kapcsolatos kézműves foglalkozás, játékos hulladékszelektálás és játékos ismeretszerzés lesz.

Aki négylábú társával érkezik, az a Gondos Gazdi étrend tanácsadásán, kutyakozmetikán vehet részt és megismerkedhet a „házhoz menő kutyaiskolával”. Mi volt ezen a helyen régebben, mi van ma? címmel korabeli fotókon keresztül idézzük meg a „hely szellemét”. A helyi ügyek sátrában bűn- és balesetmegelőzési, közbiztonsági interaktív játékok, KRESZ pálya, a fitnesz eszközökön pedig ügyességi gyakorlatok invitálják bekapcsolódásra a jelenlevőket. Helyben igénybe veheti bárki az ingyenes vérnyomás-, vércukor – és koleszterinszintmérést is. Lehet fotót és szelfit is készíteni a helyszín hangulatát idéző poszter előtt!

Időpont: 
2021. augusztus 5. 15.00 - 19.00
Helyszín: 
Gyermek tér
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
Ingyenes rendezvény
További információ: 

Információ: Szalkai Lajos +36 30 453 4264, szalkailajos@kult13.hu

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Lakóközösségi Napok