Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Lakóközösségi napok - Gidófalvy Lakótelep

A Lakóközösségi Napok programsorozatának ezen a helyszínén katonai lakótelep lévén a honvédséggel kapcsolatos egyenruhák, történelmi csaták lerajzolása, a rajzok helyszíni kiállítása, online megjelenítése várja kicsiket, nagyokat és a családokat, a teljesített feladatokért pontokat és kisebb ajándékokat is adunk.

Ezen kívül a gyermek sarok papírcsákó hajtogatásra, lufi karddal, csillámtetoválásra, óriásjátékokra, bábozásra és ugrálóiskolára várja az odaérkezőket, a környezet- és klímavédelem keretében újra hasznosítással kapcsolatos kézműves foglalkozás, játékos hulladékszelektálás és stratégiai játékok lesznek.

A homoludens.hu Egyesület szórakoztató módon ismertet meg a környezetvédelmi problémákkal és megoldásokkal kvízjáték, rajz és mágneses játékainkkal.
Különleges asztali táblás játékainkkal "csatákat" vívhatunk: királyszöktetés, várvádelem, japán háború és társaik várják az érdeklődő felnőtteket és gyerekeket.

Aki négylábú társával érkezik, az a Gondos Gazdi étrend tanácsadásán, kutyakozmetikán vehet részt és megismerkedhet a „házhoz menő kutyaiskolával”. Mi volt ezen a helyen régebben, mi van ma? címmel korabeli fotókon, videón keresztül idézzük meg a „hely szellemét”. A helyi ügyek sátrában bűn- és balesetmegelőzési, közbiztonsági interaktív játékok, KRESZ pálya, labda, karika és kötél ügyességi gyakorlatok invitálják bekapcsolódásra a jelenlevőket. Helyben igénybe veheti bárki az ingyenes vérnyomás-, vércukor – és koleszterinszintmérést is. Lehet fotót és szelfit is készíteni a helyszín hangulatát idéző poszter előtt!

Időpont: 
2021. augusztus 26. 15.00 - 19.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
Ingyenes rendezvény
További információ: 

Információ: Szalkai Lajos +36 30 453 4264, szalkailajos@kult13.hu

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Lakóközösségi Napok