Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Gyöngyösi sétány

A Lakóközösségi Napok programsorozatának ezen a helyszínén a Gyöngyösi sétány virágos környezetében, a sétálóövezet hangulatával várjuk a kicsiket, nagyokat és a családokat.

A homoludens.hu Egyesület kulturális séta formájában segít abban, hogy környezeted hírességeiről, intézmények névadóiról, szobrok készítőjéről többet tudj, és ha kellő tudással rendelkezel, kis ajándékot is kaphass.
Ezen kívül egyesületünk szórakoztató módon ismertet meg a környezetvédelmi problémákkal és megoldásokkal kvízjáték, rajz és mágneses játékainkkal.

A Lakóközösségi Napok programsorozatának ezen a helyszínén a Gyöngyösi sétány virágos környezetében, a sétálóövezet hangulatával várjuk a kicsiket, nagyokat és a családokat. A Gyermek sarok kézművességre, csillámtetoválásra, lufihajtogatásra, óriásjátékokra, bábozásra és ugrálóiskolára hívja az odaérkezőket, a Környezet – és klímavédelem keretében pedig újrahasznosítási foglalkozás, játékos hulladékszelektálás és stratégiai játékok is lesznek. Aki négylábú társával érkezik, az a Gondos Gazdi étrend tanácsadásán és kutyakozmetikán vehet részt, megismerkedhet a „házhozmenő” kutyaiskolával. Mi volt ezen a helyen régebben, mi van ma? címmel korabeli fotókon, videón keresztül idézzük meg a „hely szellemét”. A Helyi ügyek sátrában bűn-és balesetmegelőzési, közbiztonsági interaktív játékok, KRESZ pálya, labda, karika és kötél ügyességi gyakorlatok invitálják bekapcsolódásra a jelenlevőket. Helyben bárki számára igénybe vehető az ingyenes vérnyomás-, vércukor – és koleszterinszintmérést. A helyszín hangulatát idéző poszter előtt fotót és szelfit is lehet majd készíteni!

Időpont: 
2021. szeptember 9. 15.00 - 19.00
Helyszín: 
Gyöngyösi sétány
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
Ingyenes rendezvény
További információ: 

Információ: Szalkai Lajos +36 30 453 4264, szalkailajos@kult13.hu

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Lakóközösségi Napok