Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Teknős csúszda tásasjáték

A kis teknős érkezik utolsónak a tó mellé – de vajon hol vannak a többiek? Az utolsó szakaszt csúszva teszi meg, hogy a tóba toccsanva minél több bokrot fröcsköljön le, kiugrasztva onnan a többieket. Segítsetek neki, hogy minél hamarabb megtalálja összes barátját!

Ebben a társasjátékban a csúszás és nyugalom mestere lesz, aki győz a versenyben! A dzsungel összes állata a tónál találkozik, de a teknőc szokás szerint késik. Hogyan tud minél hamarabb csatlakozni a barátaihoz? Hát úgy, hogy lecsúszik a folyón! A játékosok egy mozdulattal a tóba repítik a teknőst, majd átfordítják az állatlapkákat, hogy továbblépjenek a személyes táblájukon. Ki lesz az első, aki megtalálja az összes állatát? A Teknőscsúszda cuki ügyességi memóriajáték a legkisebbeknek is. A játékosok a tó közepére próbálják pöckölni a teknőst, hogy megtalálja a barátait

A Teknőscsúszdában a gyerekek abban vetélkednek, ki pöcköli ügyesebben a teknőskorongot a tóba, hogy minél több lapkát fordíthassanak fel. De a lapkákat utána vissza is kell fordítani, vagyis fejben kell tartsák, melyik állat hol rejtőzik. Mert hogy a játékot az nyeri, aki hamarabb végigtolja a 3 strandlabdát a saját tábláján – azaz megtalálja a teknős mindegyik barátját!

Játékosok viszonya: 
csak egy maradhat
Társasági játékok csoport: 
memória
Aktivitás: 
mérsékelt
Játék helyszíne: 
szobában
Szabályok bonyolultsága: 
könnyű
Életkor min.: 
5
Játékidő: 
15
Létszám min.: 
2
Létszám max.: 
4