Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Adventure Games játékok

Az Adventure Games: A börtön egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő 1.5 óra. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánlják. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a történetmesélés és a narrative choice / paragraph mechanizmusokra.

Fedezz fel helyeket, kombinálj tárgyakat és éld át az Adventure Games történeteit. A játékosok egy misztikus történet kapnak, amit a játékban előre haladva kell megoldaniuk. Dolgozzatok együtt, fedezzétek fel a helyszíneket, beszéljetek emberekkel, keressetek nyomokat és kombináljátok a tárgyakat hogy megoldhassátok a rejtélyt. Attól függően, hogy a játékosok milyen döntéseket hoznak, a történet folyamata megváltozik és onnantól nincs visszaút.

Az EXIT: The Game szériától eltérően ebben a sorozatban a történet és a felfedezés lesz a középpontban, időkorlát nélkül. Ami azt jelenti, hogy több különböző út van a történetben, amit megtapasztalhattok és több helyes megoldás létezik. Minden játékban három fejezet található, amik kb. 75 perces játékidővel rendelkeznek. Nem kell semmit megsemmisíteni, így a játék többször újrajátszható.

Az A börtön történetben egy középkori börtönben tértek magatokhoz és nem tudjátok, hogy kerültetek oda. Mi történhetett? Milyen furcsa dolgok zajlanak ebben a börtönben? És a legfontosabb kérdés; hogyan juthattok ki innen? A három fejezeten keresztül felfedezhettek szobákat, kombinálhattok tárgyakat és talán még különös lényekkel is meg kell küzdenetek, akik az ódon kastély sötét szobáiban bujkálnak.

Játékkategória: 
szerepjáték
Játékkategória: 
társasági játék
Játékosok viszonya: 
játék a játékért
Társasági játékok csoport: 
stratégia
Aktivitás: 
mérsékelt
Játék helyszíne: 
szobában
Szabályok bonyolultsága: 
könnyű
Életkor min.: 
12
Játékidő: 
90
Létszám min.: 
1
Létszám max.: 
4