Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Dagály

Sziasztok!

Lassan múlóban van a nyár, a halandó ember kezdi komolyabbra venni az életet... ja,... a munkát. Nyakkendőt köt, kivasalja a bermudát és - slutty a szekrény aljába a következő nyárig. Ám van egy emberfaj, aki nem retten vissza a változó körülményektől: ha kell parkokban, ha kell a kilátók környékén, vagy akár közösségi tereken folytatja életvitelét. Hát ezek mi vagyunk... a homo ludensek.

Kezdődik a társasjáték szezon... Kezdődik? Nóóóó, be sem fejeződött! Gyertek a Dagály utcai kedves helyünkre, játszatok velünk, mert lazítani kell.

A Végtelen galaxisok játékban minden játékos egy galaktikus birodalmat irányít, ahol a célotok, hogy kiterjesszétek a befolyásotokat az igencsak vitatott bolygók megszerzésével és növeljétek kozmikus armadátokat.

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 600 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

Időpont: 
2023. szeptember 1. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub