Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Viol

Sziasztok!

Lassan múlóban van a nyár, a halandó ember kezdi komolyabbra venni az életet... ja,... a munkát. Nyakkendőt köt, kivasalja a bermudát és - slutty a szekrény aljába a következő nyárig. Ám van egy emberfaj, aki nem retten vissza a változó körülményektől: ha kell parkokban, ha kell a kilátók környékén, vagy akár - ajándékként - közösségi tereken folytatja életvitelét. Hát ezek mi vagyunk... a homo ludensek. Ezen az oldalon is szeretnénk megköszönni Besenyei Zsófia II. Kerületi képviselő asszony támogatását, csodás helyet biztosított számunkra, minőségi helyen tudtunk élni egészséges szenvedélyünknek.

Augusztus utolsó hétfőjén már visszaköltözhetünk a hagyományos "vackunkba" - hála és köszönet a KSH Könyvtár vezetőségének, alkalmazottainak. Tehát hétfőn: személyit elő, belépő kártya el, a belépő karba nem belebotlani, mosolyt az arcra, és szeretettel el leszünk...

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

A homoludens.hu Egyesülettel együttműködve 2014 novemberében indította el a könyvtár a családi társasjátékklubot felnőttek és 8 évesnél idősebb gyerekek számára. A klub célja, hogy az érdeklődők baráti környezetben próbálhassanak ki új, egyszerűen elsajátítható társasjátékokat.

Időpont: 
2023. szeptember 25. 16.00 - 19.00
Szervező(k): 
KSH Könyvtár
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
KSH Könyvtár
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
KSH Könyvtár Társasjáték Klub