Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Végtelen galaxisok térsasjáték

Kockadobás, és bolygó kolonizálás.
A Tiny Epic Galaxies játékban minden játékos egy galaktikus birodalmat irányít, ahol a célotok, hogy kiterjesszétek a befolyásotokat az igencsak vitatott bolygók megszerzésével és növeljétek kozmikus armadátokat. A játék egy innovatív kockadobós-kombó mechanikát alkalmaz, ahol a dobókockák számát a galaxisod ereje határozza meg. Minden kockára szimbólumok vannak gravírozva, amelyek a különböző akciókat jelölnek, például egy űrhajó mozgatását, a kultúra vagy az energiaforrások növelését, vagy az újonnan felfedezett bolygók feletti politikai vagy gazdasági befolyás növelését.

A gondos tervezés és a rendelkezésre álló akciók leelőnyösebb sorrendjének megválasztása nélkülözhetetlen, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni egy adott körből. De légy óvatos, mivel minden ellenfeled dönthet úgy, hogy erőforrások elköltésével követheti az akciódat, vagyis lemásolhatja azt!

A játék során új bolygókat kolonizálhattok, amivel győzelmi pontok és különleges képességek szerezhetők. A nyersanyagok gondos elköltése biztosítja a birodalmak leggyorsabb növekedését, miközben a lehető legnagyobb hasznot az akciók nyújtják.

Vajon elég lesz a befolyásod ahhoz, hogy a galaxis legerősebb bolygóit irányítsd? Képes leszel teljesíteni titkos célodat? Birodalmad végül győzedelmeskedik a többiek felett?
/A Szellemlovas leírása/

www.youtube.com/watch?v=rQePjWKgmG8

Játékkategória: 
társasági játék
Játékosok viszonya: 
csak egy maradhat
Társasági játékok csoport: 
stratégia
Aktivitás: 
mérsékelt
Játék helyszíne: 
szobában
Szabályok bonyolultsága: 
könnyű
Életkor min.: 
14
Játékidő: 
45
Létszám: 
3
Létszám min.: 
1
Létszám max.: 
5