Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Coffee Rush társasjáték

Egy csésze kávé általában a relaxciót és a feltöltődést jelenti. Legalábbis annak, aki elfogyasztja! Ugyanis egy sürgő-forgó baristának csak egy a számos megrendelés közül, melyet teljesítenie kell. A Coffee Rush játékban a játékosok célja az lesz, hogy minél több megrendelést teljesítsenek és ezzel pontokat gyűjtve kivívják a vendégek elismerését. Minden játékos egy összetevő táblán mozog fel és alá, ahol össze kell gyűjteniük az adott kávékülönlegességhez szükséges hozzávalókat. Minél gyorsabban szeded össze a szükséges dolgokat, annál több megrendelést tudsz teljesíteni.

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 600 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

Időpont: 
2023. november 10. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub