Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
egyedi tervezésű játék

A homoludens.hu Egyesület célja, hogy minél többen ismerjék meg a hagyományos társasjátékozás örömét. Ennek elősegítése érdekében pályázatokat hirdet 4 témakörben:

Tervezz játékot!

Pályázat Budapest XIII. kerületi lakosok és a kerületben élő és/vagy tanuló diákok számára.

Készíts játékot, ami lehet logikai, kártya, táblás, szerepjáték stb. vagy meglévő játékhoz tervezett egyedi kiegészítő, teljesen új szabály!

Pályázat kiírója: homoludens.hu Egyesület
www.homoludens.hu, info@homoludens.hu, 06-30-9346297

Fontos szempontok

 • A játék tetszőleges anyagból és tetszőleges technikával készülhet.
 • Célközösség: gyerekek, családok vagy felnőttek.
 • Ne egy meglevő játék másolata legyen, hanem önálló ötletet tartalmazó egyedi játék.
 • Részletes, érthető szabályismertetést kérünk mellékelni (létszám, játékidő, ajánlott korosztály, cél, előkészületek, játék menete, befejezés módja).
 • Előnyben részesítjük azokat a játékterveket, amelyeket mások is el tudnak készíteni otthon, továbbá az eredeti ötleteket tartalmazó játékterveket, az oktatásban, készségfejlesztésben használható játékokat.

Beküldési határidő: 2015. április 30.

Pályázati kategóriák

 • 1-8. osztályos tanulók és közösségeik
 • 9-12. osztályos tanulók és közösségeik
 • felnőttek és közösségeik

Részvételi feltételek

 • Pályázók lehetnek Budapest XIII. kerületi állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező személyek, életkortól függetlenül;
 • továbbá Budapest XIII. kerületi állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező vagy a XIII. kerületben található valamely alapfokú, középfokú oktatási intézményben tanuló diákok.
 • Beküldendő: minimálisan a játék, szabályok (lehetőleg számítógépen szerkesztve és kinyomtatva), kitöltött, aláírt Pályázati adatlap. Beküldhető továbbá tetszőleges egyéb kiegészítő anyag is.
 • Egy pályázó több játékot is nevezhet.

A pályázati anyag beküldésének módja

 • Személyes átadás: a pályázati anyagot zárt, leragasztott dobozban be lehet vinni az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házba (1138 Budapest, Dagály utca 15/A) annak nyitvatartási ideje alatt (hétköznap 9.00-20.00). A dobozra rá kell írni a pályázó nevét, címét, iskoláját (amennyiben diák a pályázó) és azt, hogy „TERVEZZ JÁTÉKOT PÁLYÁZAT”.
 • Postán is be lehet küldeni: Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház, 1138 Budapest, Dagály utca 15/A, szintén a kért adatokkal és a pályázat megjelölésével.
 • Kérjük, az elektronikus módon készült anyagokat küldje el a palyazat@homoludens.hu email címre is személyes adatainak és pályázatának megjelölésével!

Értékelés

A pályázati anyagokat a homoludens.hu Egyesület és a Családi Társasjáték Klub tagjaiból összeállított játékszakértő és játékszerető zsűri bírálja el.

Eredményhirdetés

2015. május 31-én a Családi Játék NAP-on, az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban. Kategóriánként a legjobb játékok szerzői oklevelet és ajándékokat kapnak. A legérdekesebb játékokból kiállítást rendezünk a Családi Játék NAP-on és közzétesszük a játékok képeit és szabályait az Internet Játékház – homoludens.hu honlapon. Amennyiben a pályázó hozzájárul, a pályázatra beküldött játékokat a kiíró megtartja, és más rendezvényeken és játékklubjaiban bemutatja, hogy mások is el tudják azokat készíteni. Amennyiben nem érkezik elegendő számú vagy megfelelő minőségű pályázati anyag, akkor a szervezők fenntartják a jogot, hogy több kategóriát összevonjanak.

Internet Játékház 1995-2015
20 év a magyar játékkultúra szolgálatában - oktatás, ismeretterjesztés, gyűjtés

Időpont: 
2015. február 12 (Egész nap) - 2015. április 30 (Egész nap)
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
pályázat
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes a nevezés
További információ: 

homoludens.hu Egyesület info@homoludens.hu, 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi Játék Hétvége
CsatolmányMéret
tervezz-jatekot-palyazat-es-adatlap.pdf392.29 kB