Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Nyárindító Játékfesztivál 2023 plakát

Újra egész napos játékfesztivál kerül megrendezésre 2023. június 3-án, szombaton, 10 és 18 óra között a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban 5-99 éves játékosok számára.

° Próbálj ki ötvenféle társasjátékot!
° Játssz az óriás Carcassonne-nal!
° Hajtogass papírfigurákat!
° Dobálj ügyességi játékokkal!
° Vegyél részt az ajándéksorsolásokon!

A nagy sikerre való tekintettel ismét egész napos játékfesztivált szervezünk. Gyerekjátékokkal és felnőtt társasjátékokkal várunk minden játszani vágyó 5 év feletti kicsit és nagyot egyaránt. Több mint 50 féle, köztük nemzetközi- és magyar játékdíjas játékok: izgalmas, különleges stratégiai-, logikai-, nyelvi- és kvízjátékok, gyerekeknek készségfejlesztő és építőjátékok is kipróbálhatók a nap folyamán. Játékmesterek segítik az asztaloknál a szabályok gyors elsajátítását. Aki játszik, nyerhet is: kétszer tartunk ajándéksorsolást. Ki szeretnéd nyújtóztatni lábaidat? Akkor próbáld ki a dobójátékokat a Múzeum udvarán, vagy óriás fajátékokkal ügyeskedhetsz, nagyobb gyerekek pedig elektromos darts táblával. Ha nem csak játszanál, kézműves játékokat is készíthetsz, vagy papírhajtogatást tanulhatsz. Akár hozod barátaidat, családodat, akár itt szerzel új játszótársakat, biztos lehetsz abban, hogy jó hangulatban telnek majd az órák!

FB esemény >>

Összefoglaló a rendezvényről

Iskolák között verseny a játékdélután elnyeréséért
Ugyan sok III. kerületi általános- és középiskolából jöttek diákok a rendezvényre, de nem érte el egyikük sem a minimális 20 fős létszámot, ami a játékdélutánhoz kellett volna (az Andor Ilonából jöttek a legtöbben, 6-an). Október 7-én, az Őszi Játékfesztiválon majd lehet újrapróbálkozni a sulikban az összefogással (egyetlen osztály is elég a 20 főhöz!).

Időpont: 
2023. június 3. 10.00 - 18.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
fesztivál
Részvételi/nevezési díj: 
A rendezvény a múzeumi belépőt megvásárolva ingyenesen látogatható. III. kerületi lakosok számára ingyenes a belépés a múzeumba.
További információ: 

További információk a múzeum telefonszámán: 375-6249

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Játékklub a múzeumban
CsatolmányMéret
Nyárindító Játékfesztivál 2023 plakát a4.pdf758.87 kB
Nyárindító Játékfesztivál 2023 plakát a6 kétoldalas szóró.pdf1.49 MB