Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
250. klub

Szinte hihetetlen, hogy már a 250. klub esténél tartunk. 2010. december 3-án volt az első foglalkozás, 3 játékossal és 15 játékkal. Most 30-40 fő jön össze klubonként és 600 játék közül lehet választani. Rengeteg élmény és sok új barátság fűződik a klubhoz. Tartsatok velünk!

Ajándéksorsolás: mindenki, aki a jubileumi klubunkba eljön játszani, sorsoláson vehet részt, és társasjátékot nyerhet!
3 társasjátékot sorsolunk ki (több közül lehet választani). Sorsolás: 20:00-kor, azok között, akik a klubban lesznek éppen akkor.

Kiemelt játékunk
Az Activity Original kreatív kommunikációs parti játék. A játékban 2640 feladvány van. A feladatunk az, hogy a kártyán lévő feladványokat lerajzoljuk, szavakkal körbeírjuk, vagy elmutogassuk. Ha csapattársaink adott idő alatt meg tudják fejteni azokat, akkor csapatunk a játéktáblán továbbléphet. Az a csapat nyer, aki elsőként éri el a célmezőt.

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 600 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

Időpont: 
2024. február 2. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub