Belépés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Félszázadik Családi Társasjáték Klub 2013

Tetszenek játékos rendezvényeink, honlapunk? Fontosnak tartod tevékenységünket? Tudtad, hogy havonta az egyesület tagjai és önkéntesei összességében kb. 250 órát, másfél személy munkaidejét töltik közösségépítő és kreativitásfejlesztő foglalkozások tartásával és a honlap szerkesztésével?

Kérjük, támogasd közhasznú egyesületünk működését, fejlődését!

Büszkék vagyunk 2013-as eredményeinkre!
Itt megtekinthető a részletes beszámoló.

2012-ben az önkéntességért díj szavazáson az Év közösségi kezdeményezése kategóriában 5. helyezést értünk el.

Szervezetünk hivatalos neve: homoludens.hu Egyesület
Adószámunk: 18125641-2-41
A rendelkező nyilatkozaton (ami akár egy sima papír is lehet, nem kell előregyártott nyomtatvány) elegendő csak az adószámunkat feltüntetni.

Kérjük, 2014-ben is támogassák egyesületünket közhasznú céljaink elérésében!
Amire fordítjuk a támogatást:

  • A Családi Társasjáték Klub költségei
  • Fejlesztő társasjátékok vásárlása a klubfoglalkozásokra és más rendezvények megtartására
  • Játékóra oktatási programunk megtartása minél több iskolában
  • honlap továbbfejlesztése, mert bár lelkesek és elkötelezettek vagyunk, de vannak olyan fontos részek, amiket csak külsős profi tud elkészíteni, ennek megfelelő díjazással
  • új, érdekes napi játékok fejlesztése a honlapon az anagramma és a kvízjáték mintájára

homoludens.hu Egyesület részletes bemutatkozása

  • A magánszemély a rendelkező nyilatkozatot (nyilatkozatokat) lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban személyesen vagy postán is eljuttathatja a meghatározott határidőig (május 20.) az adóhatóságnak, ha nem küldte volna el az adóbevallásával együtt.
  • A borítékos rendszer mellett megjelenik egy új nyilatkozási forma is: a személyi jövedelemadó bevallásával együtt a nyomtatványgarnitúra részét képező "perforált" íven is lehet nyilatkozni (külön-külön nyilatkozat van a két különböző 1%-nak), melyet majd az adóhatóság választ le a perforálás mentén, az adózónak nem kell letépnie és külön borítékba helyeznie!
  • FONTOS! A rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a homoludens.hu Egyesület adószámát, a borítékon pedig az Ön nevét, lakcímét és az adóazonosító jelét pontosan tünteti fel és a boríték lezárása után a ragasztási felületen átnyúlóan aláírta a rendelkező magánszemély a borítékot.