Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat

Az Internet Játékházban már sok éve fut az anagramMA játék. A Nyelv-elő! játékkiállítás kapcsán most feladvány beküldő versenyt hirdetünk régi és új játékosaink között.

Legalább olyan élmény feladványt készíteni, mint megfejteni! Akik 2014.09.26. és 10.31. között új anagramma feladványokat küldenek be az anagramMA játékunk számára, sorsoláson vesznek részt.

Versenyfeltételek
A feladványok beküldéséhez regisztrálni kell az Internet Játékházban és az anagramma feladvány beküldő űrlapján kell elküldeni. A rendszer ekkor ellenőrzéseket végez (megfelelő betűkből készült a feladvány-megfejtés páros), továbbá megvizsgálja, pont ilyen feladványt már küldött-e be valaki korábban (jelenleg már több mint 3000 feladvány van az adatbázisunkban). Végül a szerkesztők nézik meg és fogadják el a feladványt, erről a játékosok emailben értesülnek.
Akiknek nincs Internet kapcsolatuk, azok a Családi Társasjáték Klubban és a Ki nevet a végén Társaskörben is adhatnak át feladványokat, így nekik is van esélyük nyerni.

Milyen a jó feladvány, milyet várunk a versenyben?
- Kérünk, hogy "szép" feladványokat küldj be, azaz a feladvány szavai minimum értelmesek legyenek, de lehetőleg ne csak önmagukban legyenek értelmesek, hanem valami laza összefüggés is legyen közöttük, kifejezésként. Pl. "arra kutya fűrészek epe" elég necces, de "Egy elegáns behajtó szekál." már teljesen elfogadható.
- A meghatározás szövege lehet egyszerű vagy talányos is, de érdemes elkerülni a túl általános megfogalmazást. Pl. "híres ember" helyett jobb a "külföldi írónő", "étel" helyett a "finomság", "sportoló" helyett "olimpikon" "kajakozó". Túlságosan pontos meghatározást is érdemes kerülni, mert akkor túl könnyűvé válik a feladvány, pl. "2008-as magyar olimpiai bajnok kenu egyesben".
- A feladványban és a megfejtésben használhatsz jeleket, (!?,.-)ezeket nem veszi figyelembe az ellenőrző rendszer.

Ki nyer?

  • Egy személytől max. 50 feladványt fogadunk el a versenyben, viszont örömmel fogadjuk, ha ennél többet küld be valaki - fel tudjuk majd adni a játékosoknak. Díjat adunk a legtöbb feladványt beküldőnek. Ha többen is elérik az 50 feladványt, akkor mindegyiküknek, függetlenül attól, mennyi feladványt küldenek még az 50 felett. Ha senki nem éri el az 50 feladványt, akkor a díjat nem osztjuk ki.
  • Továbbá sorsolunk is egy díjat a többi feladvány beküldő között. Minden elfogadott feladvány 1-1 sorsolási szelvényt ér, tehát nem személyenként van 1-1 sorsolási szelvény, hanem elfogadott feladványonként. A sorsolást a beküldők között 2014.11.07-én, a Családi Társasjáték Klubban tartjuk. Ha nincs ott személyesen a nyertes, akkor elküldjük a nyereményét.

Legtöbbet a játékosok nyernek, akik új feladatokat oldhatnak majd meg!

A játék szabályai részletesen

anagramMA játék gyors változat működése
anagramMA játék gyors változat indítása

anagramMA játék extra változat működése
anagramMA játék extra változat indítása

Időpont: 
2014. szeptember 26 (Egész nap) - 2014. október 31 (Egész nap)
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
verseny
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Köszönjük mindenkinek a beküldött feladványokat, ezekből most több hónapnyi muníció lett a napi adaghoz.

Ketten, zsomi és Syla küldtek be több mint 50 feladványt, így ők automatikusan nyertek - gratulálunk mindkettőjüknek!

Megtartottuk a sorsolást is, sajnos problémák miatt csak a december 5-i Társasjáték Klubban tudtuk megtenni. Hasonlóan az anagramMA megfejtő versenyhez kinyomtattuk az összes beküldőt az összes pályázatos napra (zsomi és Syla kivételével, hiszen ők már nyertek), ollóval kivágtuk mindegyiket. Megkértük az egyik gyerek játékosunkat a klubban, hogy csukja be a szemét és demokratikusan húzzon egy cetlit a kupacból... és vicomte lett a szerencsés nyertes. Gratulálunk neki!

A nyertesek ajándékait - ha kiválasztották - itt is bemutatjuk.

Várjuk továbbra is az új feladványokat, hiszen a játék akkor-abból-addig működik, amit beküldötök!

Csányi János