Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat

XIII. Origami Találkozó

Hívogató

Kedves hajtogatni szerető barátunk!

Nyári találkozóra hívunk. Augusztus második hétvégéjén, 9-10-11-én találkozunk Kecskeméten, immár 13.(!) alkalommal. Péntek délutántól vasárnap délutánig lesz lehetőség az együtt-hajtogatásra, beszélgetésre, barátkozásra.

A pontos programot, a részletes információkat július elején küldjük el, a jelentkezési lappal és a csekkel együtt. Ezen már a pontos adatok, térképvázlat, a részletes szálláslehetőség, a menü, és a várható foglalkozások is szerepelnek majd. A befizetések határideje július közepe, van még idő addig gyűjtögetni a zsebpénzt.

Tájékoztatásul: a részvételi díj 1500- Ft a három napra (ebből fizetjük a terembért). Ennek fejében a foglalkozásokon felhasznált anyagot, a gazdag tartalmú meglepetés-csomagot kapják a résztvevők.
Lehetőség van egynapos részvételi jegy vásárlására is, 600.- egy napra - ez azonban a részvételi lehetőséget biztosítja csupán, a meglepetés-csomag nélkül.

Szállás: kétféle lehetőséget kínálunk. A Löwey Klára Kollégiumban háromágyas szobákban (közös fürdőszoba) kb. 1600.-Ft/fő/éj, vagy a Piarista Diákotthonban, négyágyas, hatágyas (emeletes ágyas) szobákban, jóval olcsóbban. Diákigazolvánnyal kedvezményt lehet igénybe venni. Mindkét kollégium az iskola közvetlen szomszédságában van.

A környéken található még a Pálma Hotel, ahol igényes, de elfogadható árú szállás foglalható, a Caisa Panzió, a Fábián Panzió, a Color Panzió is. ( Ezt a szálláslehetőséget egyéni foglalással lehet igénybe venni).

A találkozó helyszíne a belvárosban lesz:

Piarista Általános Iskola és Gimnázium,
6000 Kecskemét, Piaristák tere 5.

Itt, az öreg, vastag falú, remélhetőleg hűvös iskolában lesz minden programunk, - az étkezés is. Húsos és vegetáriánus menüből választhatnak a találkozó résztvevői. Tájékoztatásul a várható árak: reggeli: 260.-280.-Ft, ebéd 470-500.-Ft, vacsora 270. Reggeltől estig büfé üzemel.

Kedves, régi hagyományunk a "Terülj-terülj asztalka": valamilyen nem romló, saját készítésű süteménnyel, gyümölccsel, ropival terítünk meg egy nagy asztalt, ahonnan három napig lehet csemegézni - ha kitart addig... Kis cédula tudatja, hogy kinek köszönhetjük a finomságot, kitől kell elkérni a receptet. Köszönettel vesszük, ha Te is hozol valami csemegét.

A programról még nem tudunk végleges tájékoztatást adni, de az már biztos, hogy mindenki, - az egyszerű vagy bonyolult hajtogatás híve - megtalálja a kedvére való foglalkozást.

Holland barátaink ismét tanítanak papírszövést, lesz karkötő-fonás, papírfiligrán-készítés, dobozolás, szalvéta-technikával díszítés (decoupage), egyéb kézműves technika, teatasak-hajtogatás - és sok egyéb.

A találkozó idején origami-bolt működik: papírok, könyvek, eszközök, kellékek vásárolhatók, Mieke Legius, a holland ORI-EXPRESS vezetőjének jóvoltából. Lesz mód a színes Origami Magazin régebbi példányainak megvásárlására is.

Kiállításon láthatjátok a legszebb origami munkákat, a színes Origami Magazin pályázati anyagát, a Kör tagjainak munkáit, külföldi vendégeink, barátaink művészi hajtogatásait - és a Te munkáidat is, ha szeretnéd azokat bemutatni.

Külön kis kiállítás (modell-menü) lesz a találkozó idején tanított modellekből: ennek alapján könnyebb választani a sok lehetőség, sok foglalkozás közül.

(A találkozó költségeiről ( szállás és étkezés) közületi számlát a találkozó után tudunk küldeni, miután elszámolunk az iskolával illetve a kollégiummal. A részvételi díjról a helyszínen ki tudjuk állítani a számlát.)

Magyar Origami Kör
Kricskovics Zsuzsanna, Király Gabriella

Időpont: 
2002. augusztus 9. 10.00 - 2002. augusztus 11. 17.00
Szervező(k): 
Magyar Origami Kör
Rendezvény jellege: 
találkozó
Részvételi/nevezési díj: 
1500- Ft a három napra (ebből fizetjük a terembért); 600.- egy napra - ez azonban a részvételi lehetőséget biztosítja csupán!
További információ: 

Tájékoztatásul a várható árak: reggeli: 260.-280.-Ft, ebéd 470-500.-Ft, vacsora 270. Reggeltől estig büfé üzemel.

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Országos Origami Találkozó