Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játékunk: Liliput
Mivel egyre több fiatal játékosunk lett a klubban, ezért most nekik szeretnénk kedvezni az új játékkal. Liliput sziget apró lakóinak feladata, hogy lekötözzék az oda vetődő Gullivert, miközben a saját családjuk tagjainak pontszámát a minimálisra kell csökkenteniük - a legkisebb a legjobb! A játék tervezője a német játékipar sztárfejlesztője, Reiner Knizia.

Házibajnokság - milyen játékokból?
A Wizards bajnokság sikere megmutatta, hogy van érdeklődés a klubtagok részéről arra, hogy nem kemény harcokban, de azért érdemes lenne néhány játékból minibajnokságokat szervezni. Várjuk javaslatotokat, írjátok meg, milyen játékból szervezzünk versenyeket! Valószínűleg úgy lenne érdemes, hogy pl. decemberig lehetne lejátszani a mérkőzéseket és akkor összesítenénk. Ötlet? Javaslat?

Játék ajándékokért
2011-ben játékot indítottunk: aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy kártyajátékot (Kecskefogó, Wizards). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Új, 4 személyes memória játékot is lehet hazavinni (Zozzle), 4 féléből választhatsz! Amíg a készlet tart!

Időpontok
Kéthetente, péntekenként vagyunk, augusztus 31-én kezdtük a 2012-es őszi idényt, tehát ha fúj, ha esik, (ha jó idő van, akkor is) kéthetente megtalálsz minket a Klubban!

A klubról
- Ha kellemes társaságban családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel szeretnél társasjátékozni, vagy új játékpartnerre szeretnél szert tenni, vagy csak nem akarsz egyedül otthon maradni,
- Ha nincs ötleted, milyen játéknak örülnének szeretteid, és kipróbálnád mielőtt megveszed ...,
- Ha elmúltál 6 éves, de még nem múltál el 99,
Akkor gyere el hozzánk néhány kellemes órát eltölteni, játszunk, beszélgetünk, és jól érezzük magunkat Budapesten, az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban kéthetente pénteken 18-21 óráig!

Gyors (15-30 perc) játékmenetek, gyerekekkel is játszható játékok. Persze viszünk kétszemélyes társasokat és egyszemélyes logikai játékokat is.

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani. A korábbi klub ismertetőknél olvashatók, milyen játékaink vannak.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2012. október 12. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Mennyi? 36. Bizony, éppen ennyien voltunk a klubban, újra megdöntöttük a résztvevői csúcsot!
Elfelejtettem elvinni az egyszemélyes logikai játékokat tartalmazó dobozt (nem tűnt fel nekem, mert így is 5 doboz játékot vittünk), így mindenkinek társasjátékoznia kellett :-)
A pontgyűjtő játékunk (aki 5-ször jön, ajándék játékot kap) egy speciális esete, ha a játékos olyasvalakit hoz, aki még korábban nem volt a klubban. Ilyenkor plusz egy pontot kap. A plusz pont begyűjtése érdekében két család is elcipelte apát (és úgy tűnt, nem bánták meg az apák, hogy péntek este játszaniuk kellett). Így Rolandnak és Sólyomnak gyűlt össze az 5 pont, egyikük a Wizard kártyajátékot, másikuk a Zozzle 4 személyes puzzle társasjátékot (a kutyás képes változatot) választotta.