Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játékunk: Abalone
A játék célja, hogy kitoljuk a játékfelületről ellenfelünk 6. golyóját. A szabályok egy perc alatt megtanulhatók. Izgalmas stratégiai játék 2 személyre, 8 éves kortól.

Önkénteseket keresünk
- Lenne kedved másokat tanítani játszani? Csatlakozz csapatunkhoz: rendezvényeken és a társasjáték klubban elkel mindig a segítség, akár csak néhány órára is, mert a mi standunknál mindig telt ház van.
- Van napközben időnként szabadidőd? El tudnád vinni XIII. kerületi intézményekbe a Társasjáték Klub ismertetőjét, hogy minél többen megismerjék ezt a lehetőséget?
- Bővíteni szeretnénk a homoludens.hu honlapot: kérjük, segíts az információk bevitelével.
- Értesz a honlap szerkesztéshez? Esetleg honlap szerver üzemeltetéshez? WEB grafika készítéséhez? Fontos lenne a honlapunkat továbbfejleszteni.
Kérjük, bármelyik fenti témában tudnál segíteni, jelentkezz az info@homoludens.hu címen. Középiskolások számára az önkéntes munkáról igazolást is tudunk kiállítani.

Játék ajándékokért
2011-ben játékot indítottunk: aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy kártyajátékot (Kecskefogó, Wizards). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Új, 4 személyes memória játékot is lehet hazavinni (Zozzle), 4 féléből választhatsz! Amíg a készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani. A korábbi klub ismertetőknél olvashatók, milyen játékaink vannak.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2012. október 26. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

29-en voltunk. A kisebb gyerekes családok fél nyolc tájban már indultak haza, mások még csak akkor érkeztek munkából, különóráról, úgyhogy nagy volt a nyüzsgés, mozgás.
Petra és Eszter kipróbálta az Abalone stratégiai játékot, izgalmas újdonság a játékkínálatunkban.