Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játék a klubban: Level 8 kártyajáték
A játékosok célja a 8 szintkártya által meghatározott különböző kombinációk lerakása. Amint egy játékos teljesítette a feladatot, elkezdődik a következő forduló. A játék addig folytatódik, amíg egy játékos az utolsó szintet is teljesíti, és ezzel megnyeri a játékot!
10 éves kortól, 2-6 játékos részvételével.

Játék ajándékokért
2011-ben játékot indítottunk: aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Kecskefogó, Wizards, Zozzle). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Új ajándékokat is kaptunk: TOP Trumps kártyajátékok (Védett tengeri állatok, futballsztárok, Star Wars űrhajók).

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2013. január 4. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Múlt decemberben sokat törtük a fejünket, vajon érdemes-e a kétheti ritmus miatt január 4-én kezdeni a klubot. Mi van, ha Szilveszterkor már eleget játszott mindenki, vagy még nem jött haza téli szüneti elutazásból és így nagyon kevesen lennénk a klubban? A kezdés ezt a félelmet látszott igazolni: 6 órakor még csak Timi érkezett meg és segített a dobozok becipelésében. Aztán szerencsére folyamatosan jöttek a régi és új játékosok, végül 39-en voltunk!
Idén már nem cipelünk minden alkalomra minden játékot. Mindig viszünk egy alap játék készletet, 25-30 játékkal, azon kívül pedig a játékosok e-mailen jelzik, milyen játékokat vigyünk, amivel játszanának.
Mivel Eszter később tudott jönni, "last minut" játékkérést is elfogadtunk, így hozott még 7Csodát és Atlantist.
A törzscsapat Faunát, és 7Csodát játszott, még folytatta a klub zárása után is egy gyorsétteremben a játékot.
Dia és János társasága Dixit és Wizards meccseket vívott.
Kati néni és Adrienn kipróbálta a klub új játékát, a Level 8-at.
Zsuzsa ugyan szeret társasozni is, de igazából a papírhajtogatás nagy tudású művelője - nem tudta megtagadni magát, játék után gyorsan megtanított néhány modellt Timinek.
Ronald fiatal kora ellenére már nem csak hogy játszott a Mamutvadásszal, hanem más gyerekeknek is elmagyarázta a szabályait.
A legfiatalabb játékosunk még aludt is egyet a sarokban összeállított székeken, látszik, hogy a klub komplex szolgáltatást nyújt :-)
Többeknek gyűlt össze az 5 pontja és megkaphatta az ajándékot: Évi, Anna, a Borbély család és Dia+János vehették át az ajándékokat: Wizards-ot, TOP Trumpf-ot, Zozzle-t, kinek mi tetszett.
Jól indult az év, remélem, a folytatás is ilyen lesz.