Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játék a klubban: Forty Two (42)
Memóriapróba: sorolj fel a megadott témakörben annyi fogalmat, amennyit a kártya mutat, ráadásul még az időd is véges!

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Kecskefogó, Wizard, Zozzle, TOP Trumpf). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2013. március 1. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Sikerült megvalósítani, amit régebb óta terveztünk már: bent a teremben a "nyugisabb" játékok és játékosok ültek le, az előtérben pedig a csengős, csapdosós játékok és a futkosós játékosok :-) Így mindenkinek az igényei szerinti játék körülményeket tudtuk biztosítani.
26-an jöttünk össze, 4 új játékost köszönthettünk. A szokásos kedvenceken kívül a Tantrix, a Mamutvadász, a Wabisabi és a Regatta volt a sláger. Kipróbáltuk a Forty Two játékot, nekem is tetszett. Kis szépséghiba, hogy elfeledkeztem arról, hogy elemek+csavarhúzó kellene a visszaszámlálójának a működtetéséhez, de azért a mobiltelefonok korában azért nem volt olyan nagy probléma egy stoppert beindítani. A kedvenc kérdésem az volt, hogy "Mondj 10 olyan dolgot, amivel a szomszédodat bosszantani tudnád" :-)
A klub számára Kitti és Dodó egy bontatlan társasjátékot ajánlott fel (jövő alkalommal ez lesz az új játék), Peti pedig dobókockákat, köztük mindenféle fura formájúakat is - köszönjük! Ákosnak a dobókockákról pedig rögtön eszébe jutott egy érdekes kockajáték - na majd azt is be kellene írni a Társasjáték szabályok közé, itt az Internet Játékházban.


Nagyon klassz ez a játék, rengeteget lehetett nevetni rajta :)