Családi Játék NAP

Még ennyit kell aludni:

Családi Játék NAP

Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub meghívó

A klub története
2010. decemberében indult a Családi Társasjáték Klub, azóta pénteken, kéthetenként találkoznak Budapesten, az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház épületében a társasjátékok kedvelői. Kihagyás csak a nyári időszakban van. 2013 elejére elértük, hogy 35-40 játékos jön össze egy-egy alkalommal, azóta stabilan e körül alakul a létszám, sőt, eddig a legtöbben 54-en voltunk! A korábbi rendezvényekről készült fotókat az Internet Játékház fotóalbumai között találhatjátok meg, továbbá a homoludens.hu Egyesület Facebook oldalára is feltesszük.

Működés
A klubot a homoludens.hu Egyesület hozta létre és működteti a kezdetek óta. A klub ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj, köszönhetően a homoludens.hu Egyesületnek és az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Háznak!

Ajándékot adunk!
Nem hogy nincs belépődíj, de azok a játékosok, akik ötször eljönnek a klubba, tőlünk kapnak ajándék játékot. Eddig több mint 70 ajándékot tudtunk így kiosztani játékosainknak. Az ajándék kártyák, puzzlek, kb. 1.200-1.800 Ft értékűek. A játék addig folytatódik, amíg vannak kiosztható ajándékok (vannak még).

A játékosok összetétele, életkora
A klub a nevéből adódóan szívesen látja a családokat, gyerekekkel. Kérjük, csak 6 éves kortól hozzátok a gyerekeket, mert játékaink ettől a korosztálytól állnak rendelkezésre. Továbbá a játékokhoz való elmélyülés nyugit kíván, sok, szaladgáló kisgyerek ezt megnehezíti. 6 év alatti gyerekeknek viszont tökéletes játszóhely a szintén az épületben megtalálható Tücsöktanya, ahol a hétvégi rendezvényeken mi is játszunk a Ki nevet a végén Társasjáték Kör keretében. Sok fiatal felnőtt, középkorú és nyugdíjas játékosunk van, tehát teljesen vegyes az összetétel. Egy a közös bennük: szeretnek játszani!

Milyen játékaink vannak?
Egyszemélyes logikai játékok, kétszemélyes stratégiai játékok, családi játékok, készségfejlesztő játékok, csapatjátékok (akár 10 főre). Gondolkodósak és olyanok is, amikhez nem kell gondolkodni, éppen jók a heti munka utáni lelazulásra. Vásárlásainknak, sikeres pályázatainknak, egyéni és céges adományoknak köszönhetően 2014 nyarára már közel 150 játéka gyűlt össze a klubnak. Játékot is készítünk időnként, szeretjük a klasszikus játékokat (pl. sakk, malom, ostábla), külön figyelmet fordítunk arra, hogy magyar fejlesztésű játékaink is legyenek, és igyekszünk magyar játékfejlesztőket meghívni, hogy ők mutassák be különleges játékaikat.

Írd meg, mivel szeretnél játszani!
Sajnos nem tudunk minden alkalomra minden játékot elcipelni (15 nagy doboz +2 szatyor).
Állandó játékok (ezeket mindig visszük a klubba, nem kell külön kérni):
Klickado, Quoridor, Quarto, Kecskefogó, Vigyáz(z)6, Wizard, Keltis, Aranyásók, Chocholate Fix, River Crossing, Rush Hour, Solitaire Chess, Tantrix Felfedező, Palago Felfedező, Pentago, Tantrix, Tantrix Match!, Palago, Trax, Serendipity, Ki vagyok én Meseországban? Mágneses malomtábla, Billy a hód, dominókészlet, mikádó, Liliput, Zozzle, TOP Trumpf, Swish, TuriTour, Elvarázsolt labirintus, Funny Fishing, Hive, Colorio, Csupa csupasz tyúkeszű óriás beöltözős játék, Pentago óriás táblás változat.
Alábbiak közül, amikkel játszanátok, kérjük jelezzétek a klub napján 15.00 óráig az info@homoludens.hu címre, mert csak azokat hozzuk el:
Rolit, Rummikub, Atlantis, Inquizitor, Finca, Stratego, Callisto, Blanko, Forty Two, Mamutvadász, Repello, Abalone, Bang, Cubulus, Fauna, Száguldó robotok, Dixit, Zooloretto, Regatta, Wazabi, 7csoda, Piszkos Fred, Isla Dorada, Naputánjáró társasjáték, sakk és ostábla, Részecskés kártyajáték, Pentago.

Hogyan segíthetsz a klubnak?

  • szólj barátaidnak, ismerőseidnek, hogy jöjjenek el ők is a klubba,
  • ha van megunt társasjátékod, adományozd a klubnak, biztos szívesen játszanának vele a többiek,
  • kedvenc társasjátékodat hozd el, mutasd be a többieknek, játsszunk együtt,
  • az SZJA Civil 1%-át ajánld fel egyesületünknek, hogy fejleszthessük a klubot,
  • pénzadományokat is köszönettel fogadunk, bankkártyával is adományozhatsz gyorsan, olcsón,
  • segíthetsz azzal, hogy játékmesterkedsz: bemutatod a klub játékait az új érdeklődőknek,
  • bármi más segítség, önkéntes munka sokat segíthet: reklám (PR), honlapfejlesztés, adatbevitel a honlapunkra, minden új ötletet szívesen meghallgatunk,
  • ajánlj minket céges rendezvényekre, profi játszóházakat tudunk megvalósítani, a bevételekből szintén az egyesületet tudjuk működtetni, fejleszteni

Rendezvénysorozat
Családi Társasjáték Klub foglalkozásai, a teljes lista

Játékkategória: 
szerepjáték
Játékkategória: 
táblajáték
Játékkategória: 
társasági játék
CsatolmányMéret
tarsasjatek-klub-meghivo.pdf403.69 kB