Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat

A kerületi civil szervezetek kiállítására, bemutatkozására, a Civil Börzére kerül sor. A szervezetek sokféle érdekes, interaktív programmal készülnek, érdemes eljönni családoknak és minden korosztálynak. A kvízjáték legjobb megoldói között ajándéksorsolás!

A homoludens.hu Egyesület hagyományosan megjelenik a Civil Börzén 10 és 15 óra között. A földszinten leszünk, az aula bejárati részén az általunk fejlesztett XIII. kerületi játékokat mutatjuk be.

Megkaptuk továbbá a színházteremből leválasztott teljes kistermet! Kreativitásfejlesztő játékokat viszünk, hajtogatást tanítunk és a Családi Társasjáték Klub teljes kínálatát, több mint 100 játékot mutatunk be. Lehet nálunk versenyezni, kvízsort megoldani.

Kihelyezett Családi Társasjáték Klubot tartunk, aki jön, az megkezdheti vagy folytathatja a pontgyűjtést az ajándék játékokért!

2011-ben, 2012-ben és 2013-ban is egyesületünk nyerte a rendezvényen a legszebb stand díját, idén is különleges dekorációkkal készülünk.

15 óra után színpadi gálaműsort tekinthet meg a közönség.

Szervező: A Budapest Főváros XIII. Kerületének Polgármesteri Hivatala és a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Kulturális Divízió

Időpont: 
2014. január 25. 10.00 - 17.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Rendezvény jellege: 
kiállítás
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
XIII. Kerületi Civil Szervezetek Napja
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Idén is nyertünk - a Legszínvonalasabb stand közönségdíját. Zsuzsi rengeteget készült a dekorációkkal. Komoly csapattal álltunk az érdeklődők elé: 16-an jöttünk össze. Kellett is a sok játékmester, mert a "szokásos" saját termünkön kívül az aulában is 4 asztalunk volt. 18 kisebb-nagyobb dobozba fért el a több mint 100 társasjátékunk. Sosem volt üres asztal nálunk, mindenki tudott az érdeklődési körének megfelelő játékot választani. Saját 5+1 állomásos játék keretében az érdeklődők többféle játékot próbálhattak ki - jutalomért. Többen jöttek a Családi Társasjáték Klub pontgyűjtő lapjukra aláírásért. Nagy siker volt az óriás méretű Speed Cups. Gyorsan elmúlt az 5 óra játékidő, sikeresen indult az évünk.