Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat

A homoludens.hu Egyesület célja, hogy minél többen ismerjék meg a hagyományos társasjátékozás örömét. Ennek elősegítése érdekében pályázatokat hirdet 3 témakörben:

Játszik a család rajzpályázat

Pályázat a XIII. kerületben élő és/vagy tanuló diákok számára.

Mikor, kikkel, miket szoktatok játszani a családdal? Labdáztok a kertben, dobókockáztok a szobában, sárkányt eregettek a réten? Tesóval, szülővel, nagyszülővel? Rajzoljátok le! Ha esetleg nem így van, akkor azt is lerajzolhatjátok, hogyan, kivel szeretnétek játszani!

Pályázat kiírója: homoludens.hu Egyesület
www.homoludens.hu, info@homoludens.hu, 06-30-9346297

Fontos szempontok

 • A rajz, festmény, grafika tetszőleges technikával készülhet.
 • A/2 maximális méret.

Beküldési határidő: 2016. május 9.

Pályázati kategóriák

 • 1-4. osztályos tanulók és közösségeik
 • 5-8. osztályos tanulók és közösségeik
 • 9-12. osztályos tanulók és közösségeik

Részvételi feltételek

 • Pályázók lehetnek Budapest XIII. kerületi állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező vagy a XIII. kerületben található valamely alapfokú, középfokú oktatási intézményben tanuló diákok.
 • Beküldendő: a rajz, festmény, kitöltött, aláírt, kitöltött, aláírt Pályázati adatlap. Beküldhető továbbá tetszőleges egyéb kiegészítő anyag is.
 • Egy pályázó több alkotást is nevezhet.

A pályázati anyag beküldésének módja

 • Személyes átadás: a pályázati anyagot zárt, leragasztott borítékban, nagyobb méretű alkotást kartonpapírokba csomagolva be lehet vinni az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házba (1138 Budapest, Dagály utca 15/A) annak nyitvatartási ideje alatt (hétköznap 9.00-20.00). A borítóra rá kell írni a pályázó nevét, címét, iskoláját és azt, hogy „JÁTSZIK A CSALÁD RAJZPÁLYÁZAT”.
 • Postán is be lehet küldeni: Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház, 1138 Budapest, Dagály utca 15/A, szintén a kért adatokkal és a pályázat megjelölésével.
 • Kérjük, az elektronikus módon készült anyagokat küldje el a palyazat@homoludens.hu email címre is személyes adatainak és pályázatának megjelölésével!

Értékelés

A pályázati anyagokat a homoludens.hu Egyesület és a Családi Társasjáték Klub tagjaiból összeállított játékszakértő és játékszerető zsűri bírálja el.

Eredményhirdetés

2016. május 29-én a Családi Játék NAP-on, az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban. Kategóriánként a legjobb képe alkotói oklevelet és ajándékokat kapnak. A legszebb képekből kiállítást rendezünk a Családi Játék NAP-on és közzétesszük a róluk készült fotókat az Internet Játékház – homoludens.hu honlapon. Amennyiben a pályázó hozzájárul, a pályázatra beküldött alkotást a kiíró megtartja, és más rendezvényeken és játékklubjaiban bemutatja. Amennyiben nem érkezik elegendő számú vagy megfelelő minőségű pályázati anyag, akkor a szervezők fenntartják a jogot, hogy több kategóriát összevonjanak.

Időpont: 
2016. február 28 (Egész nap) - 2016. május 9 (Egész nap)
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
pályázat
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes a nevezés
További információ: 

homoludens.hu Egyesület info@homoludens.hu, 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi Játék Hétvége