Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Fűszerút

2018. november 10-11-én, immár 7. alkalommal, a Lurdy Ház Konferenciaközpontjában kerül megrendezésre a TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE® rendezvény. A TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE® a modern családi, felnőtt és gyerek társasjátékok országos fesztiválja. Az eseményen sok játékkiadó és -forgalmazó, társasjátékos szervezet, egyesület, klub, társasjátékos szórakozóhely képviselteti magát.

Ezen a hétvégén közel 400 asztalon, 7 teremben lesz lehetősége a résztvevőknek kipróbálni kiváló hazai és külföldi logikai-, stratégiai-, parti-, családi- és gyerektársasjátékokat. A TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE® rendezvényen a társasjátékos egyesületek és kiadók szakavatott játékmesterei segítenek eligazodni a számtalan társasjáték között, illetve segítenek megtalálni mindenki számára a neki való társasjátékot.

A homoludens.hu Egyesület tevékenyen részt vesz az új játékok bemutatásában, játékmesterei révén együtt játszik az érdeklődök hadával. 2018-as újdonságokat és az elmúlt években tartott rendezvényeink legsikeresebb játékait mutatjuk be. A Társasjátékos Olympián két játékostársunk is a döntőbe jutott, szurkoljunk együtt Szabó Ernőnek a Century - Fűszerút és Szabó Tamásnak a Glüx versenyeken!

Látványos társasjáték bemutatók, kipróbálhatók idén díjazott társasjátékok, játékoktatások, szabálymagyarázatok szakértő játékmesterektől, Mini Essen – társasjáték újdonságok a nagyvilágból, helyi versenyek, játéktesztelés, társasjátékos kiállítások, óriási társasjátékvásár és még sok más program.

A november 10-i áthelyezett munkanap miatt az ünnep szombaton meghosszabbított esti nyitva tartással, 21 óráig várja a társasjátékok rajongóit. Vasárnap 10-18 óra között tart nyitva.
Megrendezésre a megújult Társasjátékos Olympia, ahol 9 versenyszámban mérhetik össze tudásukat az ország legjobb társasjátékosai: Ticket to Ride: Európa, Kingdomino, 7 Csoda: Párbaj, Dice Forge: A sors kovácsai, Glüx, Century: Fűszerút, Cartagena, Carcassone, Évszakok.

A családok számára kiváló alkalmat teremt a karácsonyra ráhangolódásra, felkészülésre. Az igazi társasjátékosoknak, a gémereknek az év várva-várt társasjátékos találkozója. A szombati munkanapon ideális program iskolás csoportoknak. A társasjátékozás egyre divatosabb szabadidő eltöltési mód a felnőttek körében is, mely összehozza a különböző generációkat, illetve az online világban elmagányosodott embereket.

További információ: http://nebuloalapitvany.hu. Kedvezményes jegyek elővételben már kaphatók: http://nebuloalapitvany.hu/tju-jegyelovetel-2018/

Időpont: 
2018. november 10. 10.00 - 2018. november 11. 18.00
Helyszín: 
Lurdy Ház
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
fesztivál
Részvételi/nevezési díj: 
www.nebuloalapitvany.hu/tju-jegyelovetel-2018/
További információ: 

www.nebuloalapitvany.hu.

CsatolmányMéret
kep.jpg247.45 kB
tju_2018_szorolap.jpg587.63 kB
fuszerut3.jpg519.57 kB
fuszerut4.jpg588.87 kB