Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Civil-nap

A RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központ ad otthont ebben az évben is a Civil Napnak. A civil szervezetek a Colosseum területén és a folyosón standokon prospektusok, képek, tablók, kisebb tárgyak, elektronikus megoldások formájában mutatják be tevékenységüket, közülük többen bemutatót és interaktív workshopot is tartanak a gyerekeknek és a felnőtteknek az ipar-és szellemi tulajdon jogvédelme, virtuális evezősverseny, környezetvédelmi-sport-és videó játékok területén.

A rendezvény állandó résztvevője, a homoludens.hu Egyesület ez évben is régi és új kooperatív, logikai, parti, ügyességi játékokkal kedveskedik az asztalaikat felkeresőknek. Új különleges, egyedi játékainkat is bemutatjuk.

A Láng Művelődési Központban működő klubok, szakkörök bemutatkoznak, a Rock múzeum egész napos kiállítást tart tárlatvezetéssel. Ingyenes vérnyomás-, vércukor-, koleszterin, – testzsírszázalék mérés, testtömegindex állapotfelmérés, táplálkozási terápiás tanácsadás -illetve betegségmegelőzés, egészséges ételek elkészítése, szűrés jellegű hallásvizsgálat, védőnői tanácsadás is várja az érdeklődőket.

A művészeti tevékenységet folytató szervezetek délután, 15.00-tól gálaműsoron lépnek fel a színpadon.

A civil szakmai fórum az egyházak és a civil szervezetek együttműködésében keres kapcsolódási pontokat a szociális-kulturális és mentális segítségnyújtás területén. A fórum vendégei a kerületi római katolikus, evangélikus és református egyház képviselői lesznek.

Időpont: 
2019. január 26. 10.00 - 15.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
fesztivál
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
XIII. Kerületi Civil Szervezetek Napja